субота , 04.05.2024

Співачка Karyna Mayer презентує трек «Тримай» про жертовність у стосунках

Молода співачка Karyna Mayer випустила нову композицію «Тримай», присвячену історії жертовності у стосунках.

Karyna Mayer

За словами виконавиці, саме пісня «Тримай» стала вирішальною у початку її творчого шляху. Трек, написаний авторкою пісень Іриною Батюк, відгукнувся у серці Karyna Mayer і отримав своє життя. 

«Я дуже довго жила з побоюванням, що інший автор ніколи не зможе розкрити моїх внутрішніх переживань. Проте досвід з Іриною Батюк довів зворотнє. Вона – авторка багатьох треків Сергія Лазановського, які потрапляють у саме серце. І коли Ірина заграла вперше «Тримай», я одразу відчула споріднений вайб і зрозуміла – хочу її заспівати. Моя інтерпретація відрізняється від початкової версії пісні. Ми зробили її більше в попрок стилі, тим самим надали більш позитивного забарвлення. Хоча багато людей кажуть, що коли чують «Тримай», то їм хочеться плакати», – розповіла Karyna Mayer.

Посилання на лірик відео: https://youtu.be/eRevlx4eDJI?si=hqoY7bu8aV7A7gng

За словами виконавиці, пісня «Тримай, попри свою мелодійність та ліричність, присвячена нездоровому коханню. Її героїня жертвую усім, аби почуття мало життя. Проте кохання – це завжди там, де двоє шукають компроміси, віддаються на повну та щасливо будують здорові стосунки.

«Мабуть, всі ліричні хіти присвячені нездоровому коханню. Бо про здорову любов пісень не пишуть. «Тримай» має дуже глибокий меседж. Про відданість і критичну самопожертву. Ця тема дуже близька певному періоду мого життя. Я такий шлях пройшла сама. Ця пісня про минулу мене та мою власну жертовність. Проте з роками, з досвідом зрозуміла, що майбутні мої стосунки такими не будуть», – зазначила співачка.

Над аранжуванням композиції працював популярний саундпродюсер, фронтмен гурту GREENJOLLY Роман Калин. 

Посилання на стрімінги: https://e-muzyka.ffm.to/karynamayertrymay

Читайте також –
Oxana Trach презентує новий трек «Я тебе знайшла» з відсилкою на легендарну «Черемшину»