вівторок , 07.05.2024

Oxana Trach презентує новий трек «Я тебе знайшла» з відсилкою на легендарну «Черемшину»

Українська співачка Oxana Trach презентує нову композицію «Я тебе знайшла». У перший день весни виконавиця, яку всі люблять за щирість та життєвість текстів, вирішила представити на розсуд публіки пісню-експеримент.

Оксана Трач

Багато хто знає, що в співачки є син, а її чоловік є українським захисником. І теми про тепло почуттів є фундаментальними для її творчості. Проте композиція «Я тебе знайшла» вирізняється з музичного доробку Oxana Trach. Вона має ретро-звучання, а також розкриває співачку зовсім з іншої сторони. 

«Я завжди відверта зі своїм слухачем і ділюся через пісні відвертістю та справжністю. Пісня «Я тебе знайшла» не є виключенням. Вона про закоханість, коли людина засіла в твоїй голові і ти не можеш позбутися цих думок. Чи є тут сексуальний підтекст? Думаю так. Це нова емоція для моїх пісень, як і загалом звучання», – підкреслила співачка. 

Посилання на відео: https://www.youtube.com/watch?v=47TdNz6ufjM

Окрім того, у приспіві пісні «Я тебе знайшла» можна почути рядки, які є відсилкою до популярної української пісні «Черемшина». Для Oxana Trach це одна з найулюбленіших пісень ХХ століття. Тому вона вирішила невеличке послання використати і у своїй композиції. 

«Наразі у світі популярний тренд звертатися до видатних треків минулого та вкраплювати їх у нові пісні. У моїй версії це важко назвати семплом. Це відсилка, яка багатьом одразу нагадає рядки «Всюди буйно квітна черемшина… вівчаря в садочку, в тихому куточку, жде дівчина жде», – зазначила Oxana Trach.

Зйомки moodvideo стали для співачки справжнім челенджем. Оскільки вона поставила собі за мету вплести у режисерський задум хореографію. За словами співачки, це вийшло доволі органічно, оскільки у moodvideo її героїня перебуває у стані тої самої закоханості, про яку співає.

«Під час перших сильних почуттів до людини приступи закоханості находять хвилями навіть там, де ми їх не чекаємо. Наприклад, на автопарковці. Коли це почуття розриває тебе зсередини і ти заряджена перемагати це життя. Але особлива енергетика відображена у танцювальному залі. Це була імпровізація та саморефлексія тут і зараз. Саме справжність я хотіла передати у цій частині відео», – відверто розповіла співачка.

Щодо творчої активності, наразі Oxana Trach відзначає пів року активної авторської діяльності. За цей час співачка підписала контракт про співпрацю з лейблом ENKO під керівництвом Івана Клименка та потрапила до лонглистів музичних премії YUNA-2024 та Jager Music Awards. Співачка акцентує: зупинятися не збирається і робитиме все, аби наступними досягненнями стали вже музичні нагороди. 

Слухайте «Я тебе знайшла» на стрімінгах: https://song.link/Oxana_Trach_ya_tebe_znaishla

Читайте також –
Українсько-грузинська співачка Ivanna Melay дала нове життя відомому треку “Chito Gvrito”