вівторок , 23.04.2024

У Калуші внаслідок ДТП одна людина загинула і ще 5 – отримали травми

Дорожньо-транспортна пригода сталась у Калуші. Внаслідок зіткнення мотоцикла та двох автомобілів одна людина загинула в лікарні, ще п’ятьох доставлено до медичного закладу.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Автопригода трапилась у четвер, 27 квітня, близько 19:40. На автодорозі державного значення Н-10 «Стрий – Чернівці – Мамалига», 36-річний мешканець Дубівської територіальної громади, керуючи мотоциклом «Kawasaki», здійснював маневр обгону на заокругленій ділянці дороги. Водій виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Seat Ibiza».

У результаті, іномарка виїхала на зустрічну смугу руху та зіткнулась з іншим автомобілем «Toyota Camry». Останнім керував житель Новицької ТГ, 1988 року народження.

В результаті аварії до медзакладу доставлено водія та пасажира мотоцикла, керманича та пасажира «Seat Ibiza» та водія і пасажира автомобіля «Toyota Camry». 29-річна водійка «Seat Ibiza» від отриманих травм померла в лікарні. Керманичів перевірено на стан сп’яніння, вони тверезі.

За фактом автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
У Калуші водій мотоцикла за нетверезу їзду заробив 34000 грн штрафу

Один коментар

  1. Благодарю вас за предоставленную информацию