п’ятниця , 19.04.2024

У Франківську в нічному клубі відкрили центр вакцинації (ФОТО)

В Івано-Франківську, аби покращити темпи вакцинації, відкривають нові локації. Серед них – і нічний клуб.

центр вакцинації

Про це повідомляє «Галка».

В Івано-Франківську 18 серпня на базі торговельно-розважального комплексу «Панорама Плаза», що розташований на Північному бульварі, 2А, запрацював центр масової вакцинації. Він діятиме щодня з 10:00 до 16:00 на п’ятому поверсі в приміщенні нічного клубу.

Як й у всіх інших пунктах вакцинації, перед щепленням людям потрібно заповнити анкету. Вакцинацію проводитимуть дві мобільні групи. Після щеплення людей проситимуть посидіти в залі очікування 30 хвилин.

За словами очільниці облдержадміністрації Світлани Онищук, у центрі імунізуватимуть вакцинами CoronaVac, AstraZeneca, Moderna і Pfizer. Щоправда, вчора – лише першими двома.

«У нас в наявності є всі вакцини. Нещодавно ми отримали шість тисяч доз Pfizer і 20 тисяч Moderna», – ділиться Онищук.

Координатор з вакцинації в Івано-Франківській області Микола Стовбан уточнив, наразі Moderna та Pfizer використовують для ревакцинації.

До слова, цього тижня ще один центр вакцинації відкриють в Отинії. А наступного тижня – в Івано-Франківську на вулиці Січових Стрільців.

Так, на Прикарпатті відтепер діє дев’ять центрів масової вакцинації, три з них – в Івано-Франківську. Ще один пункт щеплення працює щовихідних у торговельному центрі «Епіцентр».

До слова, через збільшення кількості хворих на Прикарпатті можуть посилити карантинні обмеження. А от через зменшення темпів вакцинації уряд Прикарпаття отримав усну догану від Віктора Ляшка.

Читайте також:
Просто у номері зарізали барана: туристи з Саудівської Аравії вразили відпочинком у Буковелі (ФОТО)