вівторок , 19.03.2024

Модний рюкзак: як обрати зручну модель

 

Рюкзаки в тренді: Їх носять школярі, студенти, спортсмени, гламурні дівчата та солідні адвокати.

Ще декілька десятиріч тому назад існували виключно військові та туристичні рюкзаки. Сьогодні їх десятки типів – тут ви переглянете актуальні пропозиції від всесвітньо відомого американського бренду Samsonite. Ну що – порівняймо різні моделі?

Для школярів

рюкзак для школяра

Об’єм до 15л, ергономічна форма, широкі лямки, безліч відділень для підручників, планшету, книжок, ланч-боксів та різних дитячих скарбів. Samsonite слідкує за дитячою модою та випускає серії рюкзаків, що присвячені світу Disney, голивудським блокбастерам, мультикам та казковим персонажам.

Для дівчат

 

рюкзак для дівчат

Гламурний рюкзак – це не стрази та бантики. Це стильний аксесуар, що пасує до продуманого образу стильної міської дівчини. Компактна модель до 20л з легкістю сховає косметику, гаманець, пару туфель та яблучко.

Бренд співпрацює із відомими дизайнерами, які створюють зручні та красиві жіночі моделі. Дівочі рюкзаки нагадують класичні сумки, але вивільняють руки для дзеркальця або смартфона.

Для бізнесменів

рюкзак для бізнесменів

Стильні моделі бізнес-класу підкреслюють статус власника та дозволяють із легкістю донести купу ділових паперів, планшет, органайзер та ноутбук.

Конструктори радять обрати рюкзак із урахуванням габаритів вашого ноутбуку, щоб він комфортно відчував себе в особливому відділенні та не бовтався.

Для тих,хто проводить багато часу у відрядженнях, у нагоді стане рюкзак для ноутбуку на колесах – така собі альтернатива маленькій валізі для ручної поклажі.

Для спортсменів

рюкзак для спортсменів

Легкі рюкзаки об’ємом до 30л із особливим великим відділенням, що містить спортивну форму, кросівки та рушник. Окремо зберігається пляшки з водою та спортивним харчуванням.

Рюкзаки для велосипедистів або скутеристів мають спеціальну сітку, що пропускає повітря та забезпечує комфорт пілота під час поїздки.

Для мандрівників

рюкзак для мандрівниківОб’єм має значення. В залежності від ваших планів обирайте різні моделі:

  • для важкого гірського походу, рафтингу або скелелазіння зверніть увагу на моделі 70-100д, із додатковим паском на талії та широкими лямками.
  • для зимових або довготривалих подорожей далеко від цивілізації в нагоді стануть моделі 50-60л;
  • для коротких подорожей в теплі країни достатньо рюкзаку 30-45л.

Бренд Samsonite більше сторіччя спеціалізується виключно на якісних аксесуарах для подорожей. Багато уваги конструктори приділяють надійності фурнітури, якісним властивостям тканин, захисту речей від дощу, пилу та бруду, комфорту використання рюкзаку та довговічності виробу.