вівторок , 19.03.2024

Двоє жителів Прикарпаття напали на жінку, зв’язали її та погрожували вбити (ФОТО)

21 березня, близько 5 години ранку, до поліції звернулася 52-річна мешканка Сторожинецького району Чернівецької області.

Жінка повідомила, що троє невідомих осіб у масках проникли до її будинку, застосували до неї фізичну силу, зв’язали, нанесли тілесні ушкодження та, погрожуючи вбивством, відкрито заволоділи грошовими коштами, ювелірними виробами і побутовою технікою.

На місце події одразу виїхали оперативники та слідчі обласного управління Нацполіції і Сторожинецького відділу поліції, наряди сектору реагування патрульної поліції, експерт-криміналіст та кінолог, повідомляють у секторі комунікації поліції Чернівецької області.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів, правоохоронці впродовж години встановили всіх учасників злочину. Спільно із спецпідрозділом «КОРД», поліцейські затримали трьох осіб, причетних до розбійного нападу.

Ними виявилися двоє жителів Івано-Франківської області, віком 42 і 49 років, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення особливо тяжких злочинів. Також затримали 43-річного місцевого жителя, який надавав інформацію та безпосередньо брав участь у вчиненні злочину.

Останній намагався переховуватися вдома, де його і затримали правоохоронці. Злочинців з Прикарпаття поліцейські перехопили, коли ті намагалися покинути територію Буковини. У автомобілі злочинців виявили та вилучили зброю, засоби маскування та інші речові докази.

Зловмисників затримали порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, а за вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.