середа , 23.10.2024

Укріплення стін і ремонт тріщин: куди звернутися

Що робити, якщо в новому будинку тріскають стіни? Як зміцнити стіни старої будівлі? Як боротися з розтріскуванням стін? Ці питання не дають спокою багатьом власникам будинків.

укріплення будівель

Компанія Stati – CAL надає комплексні послуги з укріплення будівель та ремонту конструктивних несправностей в будівлях, незалежно від їх місця розташування. Компанія цінує швидкість і точність дій – тому вирішуємо проблеми, пов’язані з пошкодженням стін і фундаменту в першу чергу. Stati – CAL виділяється високою ефективністю, а на реалізовані проекти поширюється гарантія. Компанія працює з кам’яними та цегляними стінами, а також оштукатуреними фасадами.

Причини та типи тріщин у стінах, які будуть вирішені технологією Stati-CAL

Пошкодження будівельної конструкції можуть бути самого різного характеру. Всупереч видимості, не тільки старі будинки схильні до тріщин на стінах – дуже часто ця проблема стосується і новобудов. Видимі подряпини не тільки непривабливі, але й викликають занепокоєння мешканців. Чому на стінах з’являються щілини?

Неправильне будівництво фундаментів, неякісне будівництво, використання неякісних матеріалів, невідповідна глибина котловану фундаменту, поганий дренаж дощової води – факторів, що сприяють пошкодженню фундаменту, багато. Якщо фундамент неправильно підібраний відповідно до несучої здатності основи, можуть виникнути навіть серйозні пошкодження, наприклад, тріщина в стіні фундаменту.

Ремонт фундаментів за технологією STATI Pile є малоінвазивним методом, що дозволяє збільшити їх несучу здатність. Це відмінний спосіб підкорення фундаменту – мікросвай не вимагає використання бетону. Ремонт фундаменту будівлі фахівцями Stati-CAL відбувається без земляних робіт і переміщення ґрунту, тому робота займає дуже короткий час і є малоінвазивною.

Місце, де розташована будівля, також має велике значення для збереження її належної структури. Якщо будинок розташований поруч із жвавою вулицею чи шосе або біля шахти – на жаль, він більш сприйнятливий до тріщин на стінах внаслідок коливань землі. З цієї причини кріплення стін за технологією Stati – CAL може виявитися найкращим рішенням – анкерування (іншими словами – обв’язування) будівлі спіральним анкером STATI Bar захистить його від негативного впливу виробок і руху грунту.

Нерівномірне осідання будівлі означає зміну розподілу напружень, що викликає появу тріщин у стінах. Відповіддю на цю проблему є стінові анкери STATI Bar. Вони дозволяють будівлі рухатися (що є цілком природним явищем у певних межах), забезпечуючи при цьому її стабілізацію.

Інноваційні технології для ремонту споруд

Точну відповідь, яка розкриє джерело проблеми, дасть консультація фахівця Stati–CAL. Багаторічний досвід у сфері зміцнення та ремонту стін дозволяє визначити точні причини появи тріщин на стінах будинку. Завдяки цьому можна вибрати правильний курс дій.

Фахівці компанії Stati – CAL працюють комплексно. Інноваційні технології, які використовують, і багаторічний досвід роботи в галузі дозволяють створювати ідеальні рішення для кожного типу будівлі.