неділя , 08.09.2024

Ветеран війни НАЗАР МІКІ презентує пісню «До бою»

15 липня ветеран російсько-української війни НАЗАР МІКІ презентував в мережі пісню «До бою».

Назар Мікі

Автор говорить про неї наступне: 

«Пісню “До бою” я написав під час служби в Збройних силах України. Жорсткий період оборони Донецько-Луганських рубежів. І я думав, якщо виживу, то обов’язково випущу цю пісню. Дякуючи Богу, я вижив і тепер можу поділитися з вами частиною свого досвіду через творчість.

Очевидно, що пережите найкраще відображається у творчості, передається по особливому. Це правда, яку я несу в світ. “До бою” про те, за що обороняв я, за що продовжують стояти мої побратими та усі, кому важливими є сім’я, воля, віра, самоідентичність, справедливість та любов до Батьківщини. 

Звісно, ми всі спостерігаємо за цими новинами про пихатість депутатів, корупцію, про страх та відчай, який спонукає чоловіків тікати через Тису та помирати в ній, забуваючи про свою гідність. Але це вже про вибір. Бути на стороні добра і правди, стати до оборони або зневіритись і шукати інший шлях. 

З давніх-давен росія намагається роз’єднати українців, посварити між собою, використовуючи різноманітні способи ІПСО, шантаж, підкуп, погрози, постійні напади. Невже ми настільки слабкі, що готові просто здатися і дати варварській державі панувати над світом? Бути під гнітом, прислужувати царькам, підвергатися знущанням, жити у ярмі раба? Ні, не бути цьому. Справедливо йти до бою та захищатися. 

Важливо розуміти, що кожен або кожна, хто боронить країну – стоїть за рідних, за волю, за правду, за Україну. І я щиро вірю, що ми подолаємо наші внутрішні негаразди і в єдності дотиснемо рашистських ворогів, виженемо їх з наших земель. Присвячую пісню усім Захисникам та Захисницям України. Вдячний вам за рішення стати до оборони у вірі, мужності та справедливості. 

Слухайте трек “До бою” на стрімінгових майданчиках, дякую за підтримку».

Інформація про виконавця:

Назарій Мишковський, творчий псевдонім НАЗАР МІКІ – автор-виконавець пісень з Львівщини, ветеран російсько-української війни. Попередня пісня автора «за Україну» шириться мережею, відео на пісню набирають до мільйона переглядів в ТікТок. Кліп на пісню вже набрав понад 400 тисяч переглядів в Facebook.

Читайте також –
“Почуй”: романтик Golubenko продовжує експерименти у творчості