неділя , 08.09.2024

Система магістральних трубопроводів “Infinity”: де придбати

Високоефективні технологічні трубопроводи забезпечують оптимізований розподіл стисненого повітря.

Трубопровідні установки Infinity є надійним, довговічним і економічним рішенням для побудови системи розподілу стисненого повітря. Транспортні трубопроводи, які постачає https://sprenergo.com.ua/ru/644229328-sistema-magistralnykh-truboprovodov/, характеризуються мінімальними втратами і низькими перепадами тиску між компресором і точкою прийому середовища.

Основні переваги систем Infinity

Висока ефективність трубопроводів Infinity поєднується з відносно низькими витратами на обслуговування. Компанія “SPR Energo” проектує промислові установки на основі останніх тенденцій ринку та очікувань клієнтів. Основними перевагами систем Infinity є:

1. Простий монтаж. Для встановлення системи Infinity не потрібні спеціальні інструменти, все, що вам знадобиться, це динамометричний ключ з відповідними головками, фреза та знімач для згладжування нерівних країв труби.

2. Зменшене надходження конденсату в машини. Спеціально виготовлені трійники зі вставками, що дозволяють затримувати воду в магістральному трубопроводі. Трійник можна монтувати прямо вниз. В інших системах трійник потрібно монтувати вгору і встановлювати два коліна (створюючи так звані «лебедині шиї») – збільшуються витрати на монтаж.

3. Трійник 90235. Цей трійник є патентом Aignep. Особливістю трійника є відділення конденсату, який може з’явитися в установці, від повітря, що надходить до кінцевих ресиверів. Завдяки розділенню стиснене повітря, що постачає ресивери (приводи, електромагнітні клапани, пневматичні інструменти), не містить води, що значно подовжує термін їх служби та, таким чином, зменшує дорогі простої та ремонти.

4. З’єднувачі виготовлені з алюмінію, а не з пластику.
5. Підвищена стійкість до ультрафіолетового випромінювання;
6. Система Infinity легка, модульна, а завдяки використаним матеріалам запобігає поширенню вогню.

7. З’єднувачі повні, немає “розшарених” елементів, немає можливості втратити “слабі” елементи при повторній збірці.
8. Коротші з’єднувачі полегшують «витяг» труби з фітинга в разі розбирання;7. Завдяки швидкому та простому монтажу економія праці перевищує 30%.

Де придбати трубопровідні установки Infinity

Компанія “SPR Energo” пропонує інноваційні рішення та допомогу в підборі оптимального обладнання. На складі компанії ви знайдете усі необхідні продукти, що пропонують комплексні рішення для пневматичної промисловості.