п’ятниця , 18.10.2024

Ділова англійська мова: де записатися на курси

Курс ділової англійської мови у https://bubbles.center/dilova-angliyska/ спрямований на надання практичних лінгвістичних знань.

мовні курси

Іншими словами, це допомагає розвивати навички, корисні в професійному житті.  Перш за все, бізнес-курс допоможе студентам придбати, розвинути та закріпити всі мовні навички (говоріння, аудіювання, письмо та читання), які необхідні для вільного та правильного спілкування англійською мовою у професійних життєвих ситуаціях.

Крім того, в програму курсу входить навчання навикам ведення ділових бесід, телефонних розмов і переговорів. Також вчить готувати презентації, обговорювати доповіді, писати листи, записки та ділові повідомлення.

Для кого передбачені курси ділової англійської

Курс ДІЛОВОЇ АНГЛІЙСЬКОЇ створено для вас, якщо:
​1. Англійська вам потрібна на роботі, серед іншого, для розмов, зустрічей, презентацій і переговорів.
2. Вас цікавлять питання сучасного бізнесу, такі як: HR, фінанси, створення бренду, лідерство, інновації, поглинання та злиття компаній, стилі управління, електронна комерція, міжнародний маркетинг, управління ризиками та управління компанією під час кризи.
3. Ви плануєте розвивати свою професійну кар’єру або ви студент і пов’язуєте своє майбутнє з роботою в міжнародних корпораціях.
4. Ви хочете довіритися професіоналам, які мають багаторічний досвід (підкріплений рекомендаціями) у проведенні бізнес-тренінгів у компаніях та корпораціях.
5. Ви хочете бути впевнені, що гроші, які ви витрачаєте на курс, є чудовою інвестицією.

Організація мовного курсу у школі “Bubles English Center

Школа “Bubles English Center” пропонує два формати курсів ділової англійської мови:
1. Англійська для бізнесу з топовими українськими викладачами (рівні від А0 до С1).
2. Англійська для бізнесу з кваліфікованими викладачами – носіями мови (рівні від В2 до С1).

Тривалість курсу складає 72-90 годин у першому випадку і 90 годин – у другому.
Увесь навчальний курс розподілений на 3 семестри. Тривалість одного заняття – 90 хвилин.
Заняття відбуваються двічі на тиждень у форматі онлайн.

Кожен учасник має можливість собі обрати тип заняття – індивідувальні, заняття в парі або в міні-групі, а також сформувати для вивчення теми на запит. Міні-групи складаються з 4 осіб.

Кожного місяця та наприкінці курсу здійснюється оцінювання. Школи пропонує доступні ціни на індивідуальне навчання.  

Ділова англійська: онлайн-курс

Англійська як і раніше залишається однією з найбільш універсальних мов у світі, якою можна спілкуватися практично будь-де. Знання її бізнес-версії значно полегшує контакти з іншими контрагентами.

Якщо ви володієте англійською мовою та хочете розширити свої навички та вивчити словниковий запас, пов’язаний з переговорами, продажами чи іншими ситуаціями, з якими продавці чи менеджери можуть стикатися щодня, запрошуємо вас пройти онлайн-курс в “Bubles English Center”.

Зручна форма онлайн-курсу означає, що ви можете продовжити навчання в неробочий час, у вільний час, не витрачаючи час на дорогу до школи. Для кожного учасника розробляється індивідуальна програма навчання та здійснюється детальний аналіз ваших потреб. Запишіться на онлайн-курс бізнес-англійської уже сьогодні!