субота , 29.06.2024

“День народження”: Сергій Лазановський випустив трек про найважливіше свято в житті

Український співак Сергій Лазановський презентує нову атмосферу пісню “День народження”, присвячену одному з найважливіших свят для кожної людини.

Сергій Лазановський

За словами співака, у такий буремний час потрібно особливо цінувати щасливі моменти та як ніколи закарбовувати їх у пам’яті.

“У своїй творчості я завжди прагнув мати атмосферні треки про головні періоди життя та свята. Найцінніший подарунок, який ми отримуємо від батьків – це наше життя. Тому я вирішив створити з командою тематичну пісню “День народження”. Попри все, це свято – завжди про настрій та про життя. І зараз про це потрібно співати найгучніше”, – зазначає Сергій Лазановський.

Ще до свого релізу пісня “День народження” неабияк сподобалася користувачам у TikTok. Відео, на якому співак танцює та агітує привітати зі святом близьких українські користувачі відправили одне одному десятки тисяч разів. Наразі три ролики сумарно набрали майже 5 млн переглядів.

Відеоробота на трек “День народження” вийшла максимально реалістичною. Її меседж про радість скрізь роки. Акторами кліпу стали друзі співака, також у відео з’явився і співавтор пісні – лідер гурту GREENJOLLY Роман Калин.

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=GhF3XWRzQrw

“Це найшвидша робота, яку ми коли-небудь створювали. Хотілося просто відтворити атмосферу свята та показати, що Дню народження потрібно радіти у будь-якому віці”, – підкреслив виконавець. 

“День народження” на стримінгах: https://orcd.co/den_narodzhennya

Читайте також –
Гурт LASTIVKAVA випустив трек «Ударами» про реалії українців