середа , 26.06.2024

Армувальна сітка: особливості застосування і де придбати

Системи огородження, паркани, сітка армувальна – купити усе це за доступними цінами можна у компанії “Завод Центр-Сітка”.

сітка арматурна

Армувальна сітка під стяжку дозволяє ефективно підвищити міцність і стійкість основних систем споруджуваної конструкції. Використовуючи цей елемент, можна ефективно зміцнити підлоги в різних будинках і приміщеннях. Такі сітки випускаються в численних розмірних варіантах, що значно розширює спектр застосування. Цей вид арматури має класично плоску форму, складається з поперечних і поздовжніх прутиків, з’єднаних зварюванням.

Яка арматурна сітка для стяжки підійде найкраще?

Компанія “Завод Центр-Сітка” має широкий асортимент продукції власного виробництва. Щоб ефективно зміцнити армувальними сітками підлоги всередині приміщень, необхідно в першу чергу враховувати індивідуальні технологічні вимоги. Вирішальне значення мають не тільки розміри сітки, а й діаметр дроту. Окремі конструкції також характеризуються істотними відмінностями щодо необхідної товщини арматури. Цей тип сітки може бути виготовлений з різних матеріалів, але найчастіше використовується, безсумнівно, сталь.

При відсутності належного армування стяжок підвищується ризик деформацій і тріщин через вплив великих навантажень на конструкцію підлоги. Сітки захищають від подряпин і пошкоджень від усадки, а також одночасно знижують ризик поступового сколювання поверхні та підвищують її довговічність. Армування в такому вигляді особливо важливо при виконанні стяжок для комерційних приміщень, таких як гаражі, майстерні, котельні або місця зайняті комунікаціями.

Сітки стабілізують всю конструкцію об’єкта і тим самим підвищують його стійкість до навантажень. Такий ефект досягається завдяки особливій структурі елементів, виготовлених у вигляді металевого каркаса, натягнутого на поверхню мішені.

“Завод Центр-Сітка” також пропонує сітки для огорожі, завдяки яким ви зможете огородити свою власність швидко, ефективно та без стресу.

Визначення параметрів

Використання армуючої сітки не завжди є необхідним, але у випадку з багатьма будівлями це значно підвищує безпеку та комфорт їх експлуатації. Сітки ефективно зміцнюють підлоги з різними оздобленнями, включаючи плитку або теракотове покриття. Якщо навантаження відносно високі, ризик утворення тріщин в основі в результаті інтенсивної роботи значно зростає.

Кращим рішенням тоді буде використання сітки з вічком 10×10 см або 15×15 см, виготовленої з прутів діаметром 3-4 мм. У разі дуже великих навантажень, які впливають безпосередньо на приміщення, рекомендовано армувати листами стрижнів товщиною не менше 4,5 мм. Варто пам’ятати, що зі збільшенням параметрів збільшується і вага самої сітки.

Ціна армуючої сітки для стяжки залежить в першу чергу від основних параметрів, що обумовлює певну різницю у вартості. Важливий як розмір вічка, так і товщина брусків. Також потрібно враховувати цільове використання арматури та її матеріал.