понеділок , 17.06.2024

Український виконавець Balsam представляє нову пісню “Не шукав”

Талановитий реп-реггі виконавець Balsam презентує свій новий трек під назвою “Не шукав”. 

Бальзам

“Не шукав” – це пісня, яка розповідає про пошук сенсу і справжньої любові. Головний герой блукає вночі, втрачаючи напрямок, але знаходить нову ціль, коли зустрічає кохану людину. Її очі стають для нього світлом, яке допомагає подолати всі труднощі та перепони. Трек відображає внутрішні протиріччя та боротьбу, що виникають на життєвих маршрутах. У кожному рядку відчувається надія на вічне і неземне, що може об’єднати і зберегти віру у краще майбутнє.

Основна тема композиції – це пошук свого “я” через любов і віру, незважаючи на всі перешкоди та сумніви, що можуть виникати на шляху. Це розповідь про те, як кохання здатне змінити життя і дати новий сенс нашому існуванню.

«Не шукав» – це пісня про чоловіка, який закохався. Кохання часто приходить у наше життя несподівано і нам потрібно втримати його, щоб не втратити себе і сенс свого життя”, – коментує Balsam

Нагадаємо, що минулого тижня Balsam запрем’єрив другий спільний трек з гуртом KALUSH  “Розбуди мене”. Перший сингл “Останній раз” музиканти випустили місяць тому. У його записі також взяв участь Adam.

Пісня «Не шукав» доступна на всіх стрімінгових музичних майданчиках.

Дивитись кліп за посиланням – https://www.youtube.com/watch?v=30D9hE7khUw

Читайте також –
Arutiunova та Feerverk випустили дуетну пісню “Давайте тихіше”