субота , 27.07.2024

У Поляниці закарпатець пограбував жінку

Фігурант вночі увірвався до орендованої кімнати, де в той час спала потерпіла та заволодів її особистими речами. Опісля, покинув місце вчинення злочину.

Поляниця

Подія трапилась минулих вихідних в селі Поляниця. До місцевих поліцейських звернулась жінка та повідомила, що її пограбували. А саме, незнайомий їй чоловік забіг до кімнати та викрав жіночу сумку з особистими речами та грошовими коштами.

Довго переховуватися зловмиснику не довелось, поліцейські розшукали його за лічені години у закинутому приміщенні, неподалік вчинення злочину. Йдеться про 38-річного уродженця Закарпатської області.

Як інформують у прес-службі поліції Прикарпаття, викрадені речі потерпілої правоохоронці знайшли та вилучили у затриманого.

Його перевіряють на причетність до інших злочинів. Затриманий раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за ряд майнових злочинів на території інших областей.

Фігуранта затримали у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Дії затриманого слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Невдовзі затриманому буде повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Читайте також –
Жага свободи: у Франківську проведуть презентацію книги письменниці Наталії Мельник