субота , 27.07.2024

Жага свободи: у Франківську проведуть презентацію книги письменниці Наталії Мельник

24 травня у Франківську проведуть відкриту презентацію книги Наталії Мельник «Жага свободи».

Мельник Наталія

У програмі — знайомство з авторкою та розмови про створення роману, про письменництво та історичну боротьбу українського народу. 

Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний Гончаренко центр. 

Як зазначає директорка простору Оксана Кузьменко, свій дебютний історичний роман «Жага свободи» Наталія Мельник присвятила відважним українцям, які боронили нашу незалежність впродовж історії й продовжують робити це сьогодні. 

«Цей роман розповідає історію молодої дівчини, яка мріє відкрити власне ательє жіночого одягу, але війна змінює її життя. Нуся вибирає шлях боротьби в УПА, демонструючи, що жага до свободи сильніша за все. Книга не лише розповідає історію однієї жінки, а й ставить перед читачем питання вибору у складних часах, коли кожен мусить обирати свою долю. Вона нагадує нам про важливість свободи та готовності боротися за неї, навіть у найважчих обставинах. Перед таким вибором ми стоїмо і сьогодні», — зазначають у Гончаренко центрі Івано-Франківськ. 

Авторка книги Наталія Мельник —- письменниця-дебютантка родом з Івано-Франківська, економіст за освітою та маркетолог за фахом. Наталія також — лауреатка 5-го Всеукраїнського конкурсу ім. Григора Тютюнника.

«Пані Наталія — менторка нашого простору. Пише поезію, організовує літературні марафони й захоплюється українською літературою.  Ми дуже раді запросити її презентувати книгу франківцям. Приходьте, говоритимемо про мистецтво, історію та нашу спадщину. Про боротьбу, минулу і сучасну», — додають організатори. 

Презентацію книги проведуть у п’ятницю, 24 травня, о 17:45 за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). Аби взяти участь у події, достатньо заповнити форму за цим посиланням

Читайте також –
Неочікувана колаборація: романтик Golubenko та репер Blockbaby випускають спільний трек