субота , 27.07.2024

У Франківську проведуть відкритий воркшоп з продажів та просування у соцмережах — як доєднатися

Сьогодні, 17 травня, в Івано-Франківську проведуть відкритий воркшоп з продажів та просування у соцмережах.

дівчина пише

Навчання проводитиме експертка з 5-ти річним досвідом в SMM та власниця агенції Олександра Журавльова.

Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний Гончаренко центр. 

«У нашому просторі ми часто проводимо зустрічі з експертами в певних галузях — від SMM до вебдизайну. У нас діє «Instaclub», який допомагає підприємцям міста здійснювати продажі та зацікавлювати клієнтів. Однак ми все частіше отримуємо запити на спеціалізоване навчання з маркетингу в соціальних мережах —  чимало SMM-фахівців стикаються з низькою активністю на своїх сторінках. Аби розібратися, чому так стається, ми проведемо відкритий воркшоп», — зазначають у Гончаренко центрі. 

Там також додають: на зустрічі розбиратимуть причини низької активності підписників у Instagram та способи залучення нової аудиторії. Розкаже про це франківцям Олександра Журавльова, експертка з продажів в соціальних мережах, власниця агенції з продажів в Instagram з 5-ти річним досвідом роботи в SMM-відділах європейських компаній.

Воркшоп проведуть у п’ятницю, 17 травня, о 17:30 за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). До участі запрошують франківців та франківок віком від 18 років. Аби взяти участь, достатньо заповнити форму за цим посиланням

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

Читайте також –
SMM-просування у соціальних мережах: куди звернутися за допомогою?