субота , 29.06.2024

Кредити онлайн: чому це вигідно?

Багато людей бояться онлайн-кредитів через хибні уявлення, які у них склалися. Насправді все не так страшно, як може здатися.

онлайн кредит

Проте, головне знайти сумлінного кредитора, який працює згідно із законодавством України і не намагається дурити клієнтів. Саме таким є портал “Лоан Компас”, на якому за цим посиланням https://loancompas.com.ua/credyty-24-7/ можна швидко оформити кредит.

Онлайн-кредити – в чому їхня вигода 

З кожним роком отримати позику в мережі стає набагато простіше, а вимог до клієнта – значно менше. Це викликано великою конкуренцією, а саме – різними фірмами, що пропонують такі послуги.

Переваг у онлайн-кредитування багато. Серед головних варто виділити:
1. Швидкий процес одержання. Вся процедура займає трохи більше півгодини. І це – вже з підтвердженням менеджерів та перевіркою документів.
2. Спрощені вимоги. На відміну від банків, подібні компанії не вимагають наявності добрих кредитних історій, поручителів, застави та іншого. Гроші видаються, в більшості випадків, лише за даними паспорта та номера мобільного телефону.
3. Легке погашення. Не треба йти до банку та носитися з різними паперами. Достатньо скинути гроші на рахунок, вказаний компанією.

Проте, мережні кредити мають і свої недоліки:
1. Обмежена сума грошей. Найчастіше – до 100 000 гривень.
2. Відносно невеликий термін погашення – до кількох місяців.
3. Можливі факти шахрайства з боку несумлінних компаній. Саме тому потрібно заздалегідь вивчити відгуки про того чи іншого кредитора.

Як оформити позику онлайн?

Як уже зазначалося, однією з найкращих компаній для отримання грошей в борг є “Лоан Компас”. За кілька років на ринку України цей портал фінансово допоміг тисячам людей, більшість з яких стала постійними клієнтами. І це не дивно, адже переваги компанії такі:
1. Спрощена процедура та пакет документів. Клієнт надає лише ПІБ, номер банківської картки та мобільний телефон.
2. Низькі відсотки!
3. Наявність кредитного калькулятора. На сайті компанії потенційні клієнти можуть самостійно підрахувати кінцеву суму розрахунку.
4. До 30 днів на виплату.
5. Можливість продовжити кредит. Для пролонгації спочатку необхідно погасити відсотки, а потім вибрати новий термін – 10, 20 чи 30 днів.

Як бачимо, у онлайн-кредитах немає нічого страшного. Головне – знайти надійну компанію, яка не намагається всіма шляхами (законними та не тільки) заробити на клієнтах.