понеділок , 06.05.2024

Співачка оркестру Повітряних Сил ЗСУ TANNA презентує свій дебютний трек «Зірка»

Солістка військового оркестру Центру військово-музичного мистецтва ПС ЗСУ, молода співачка TANNA презентує свою першу авторську композицію «Зірка».

TANNA

Багато років, виступаючи перед військовими і бачачи все на власні очі, виконавиця присвятила свій перший трек дівчатам та жінкам, які чекають на своїх коханих з передової.

Авторкою дебютної композиції співачки «Зірки» стала популярна авторка та виконавиця EYRA. Вона створила багато хітів: «Народжені вільними» для «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» та Злати Огневич, «Додому» від Насті Балог та Positiff, «Більш ніж друг» для YAROMIYA та ALEKSEEV, ін.

Відео: https://youtu.be/f1WUzglyfyA

«Кохання ніколи не втрачає своєї актуальності. Це завжди про вічне і важливе. Особливо зараз, у часи, коли найбільше закоханих сердець розлучила вона – страшна та безжальна війна. Але навіть у такий буремний та нелегкий час, сила цього прекрасного почуття перемагає. Вона чекає його, день у день, щохвилинно перевіряючи телефон, і … обовʼязково дочекається», – коментує меседж своєї пісні TANNA.

Попри свій юний вік, TANNA багато років вже знає, що таке війна. Адже з 8 років виступає солісткою військового оркестру Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України. З концертними турами вона об’їздила всю Україну, а у 2016 році виступила на Донеччині та Луганщині. Говорить, що авжеж 24 лютого, як і усі українці, прокинулася у страху, що буде далі. Проте вже за місяць музиканти прийняли для себе вагоме рішення.

«З березня 2022 року мій концертний костюм змінив камуфляж, туфлі на шпильках – берці, пісенний репертуар повністю заповнили патріотичні пісні, а основними глядачами стали наші незламні воїни ЗСУ. З концертною групою ЦВММ ПС ЗС України ми побували майже у всіх куточках нашої країни  Майже щодня ми виступаємо перед нашими героями в різних містах у різних гарнізонах України, у військових шпиталях, на центральних площах, майданах просто перед мешканцями на вулиці…», – підкреслила TANNA.  

Своєю чергою, авторка пісні EYRA познайомилася зі співачкою завдяки творчому конкурсу і одразу відчула глибину її почуттів. За збігом обставин, в інтернет-конкурсі «Хочу хіт від EYRA» TANNA для виконання дісталася пісня «Зірка». 

«Цю пісню я написала ще до повномасштабного вторгнення, – розповіла співачка та авторка EYRA, – Вона для мене доленосна, адже майже одразу після її створення я зустріла свого першого чоловіка. Це пісня створена про кохання. І ось близько року тому я познайомилася з TANNA завдяки конкурсу. У одному з етапів учасники співали мої пісні і за збігом обставин співачка отримала трек «Зірка». Я довго шукала артистку, який би ця пісня так органічно підійшла. І тому я, не довго думаючи, вирішила TANNA подарувати цей трек. Сподіваюся, що кожний відчує його силу».

За словами авторки, після рішення подарувати пісню для TANNA, вона поділилася цією новиною з музичним продюсером Борисом Кукобою, який працював з Наталкою Могилевською, NK, ВіС та іншими. Він зі свого боку, дізнавшись, як багато співачка робить для наших військових, також долучився до створення цієї пісні. 

У moodvideo співачка показала творчі реалії свого сьогодення. Адже попри сольну творчу діяльність, її виступи для військових – основа її життя, чим вона у свої 18 планує займатися й надалі.

Слухай «Зірку» на стрімінгах: https://bfan.link/zirka-3

Читайте також –
Поєднання двох поколінь: MamaRika і VLADA K презентують дуетну роботу “Мріяла”