четвер , 16.05.2024

“Мовчання як золото”: Крістіна Присяжнюк випустила новий трек

Українська співачка Крістіна Присяжнюк презентує нову композицію “Мовчання як золото” у новому амплуа.

Крістіна Присяжнюк

Нещодавно в соцмережах співачка з Івано-Франківська повідомила, що вдруге стала мамою. Назва треку у цьому випадку доволі символічна, адже Присяжнюк максимально приховувала свою вагітність від своїх слухачів. 

Попри материнські клопоти, співачка не залишила кар’єру і заздалегідь підготувала музичний реліз.

«Ця композиція довго лежала на творчій полиці. Проте я думаю, що саме зараз, у весняну пору кохання, її «зірковий час». «Мовчання як золото» – це про стан, коли не потрібні ніякі слова. А можна просто подивитися в закохані очі та все зрозуміти. Хочу, аби кожне закохане серце танцювало під неї», – зазначила Крістіна Присяжнюк.

Посилання на відео: https://youtu.be/SjZW7zgXwYw?si=m1WeThjSiLjcDQZJ

Відеоробота та трек “Мовчання як золото” була відзнята у Івано-Франківську наприкінці минулого року. Бувши вже при надії та тримаючи інтригу до кінця, Крістіна Присяжнюк максимально приховувала округлі форми вбранням. За екранізацію взялася режисерка та хореографиня Ганна Гончарова. А головну чоловічу роль зіграв актор Івано-Франківського національного музично-драматичного театру Ігор Захарчук. 

“Для усієї команди ця робота стала викликом та експериментом. Адже люди, які були залучені у зйомках, ніколи разом не працювали. Попри це, синергія відбулася і ми розуміли одне одного з півслова. Щодо мене, то я вперше грала закоханість з актором, до цього я подібного досвіду не мала. Ігор мене максимально підтримував і у нас все вдалося. Авжеж, усі закохані погляди не обійшлися без стопів та сміху до сліз. Проте мені здається, що це обов’язковий атрибут усіх романтичних робіт”, – розповіла співачка.

За сюжетом показаний цикл стосунків від закоханості до розчарування. Адже героїня вірила у справжність почуттів, а її обранець виявився звабником. 

Окрім того, співачка додає: “Як мама двох синочків, я намагатимуся виховувати їх у повазі до жіночих почуттів. І навчати тому, що коханням грати не можна”.

Крістіна Присяжнюк у Instagram https://www.instagram.com/kris_prisyazhnyuk/

Читайте також –
Сон: український співак BALSAM представляє новий трек про світло у темні часи