середа , 22.05.2024

День Івано-Франківська: містян запрошують на серію екскурсій від історика Ігоря Антонюка

Франківців та франківок запрошують на серію безоплатних екскурсій містом: їх проведе письменник та історик Ігор Антонюк.

Івано-Франківськ

Учасники відвідають таємничі місця рідного міста та послухають історії, які сформували Франківськ, його минуле та сьогодення. 

Про це повідомляють організатори — команда місцевого освітньо-культурного Гончаренко центру. 

Як зазначають у просторі, загалом планують провести 5 екскурсій для всіх охочих — франківців та гостей Прикарпаття. Мандрівки будуть присвячені Дню міста, яке святкуватимуть 7 травня. 

«Ми плануємо провести п’ять різних екскурсій. Це будуть міні-подорожі таємничими місцями Франківська під супроводом історика. Разом ми дослідимо історії Площі Ринок, Ратуші, Палацу Потоцьких, Синагогу та багато інших місць. Беріть своїх рідних та друзів і нумо пізнавати рідне місто!» — діляться в Гончаренко центрі.

Екскурсії проведе історик та письменник Ігор Антонюк — автор горору та містики, дописувач порталів «Читай», «Читомо» та «Бабай». Пише химерну коротку прозу.

Наступна екскурсія «Містичний Станіславів» відбудеться у п’ятницю, 3 травня, о 17:15. Точка збору — Гончаренко центр Івано-Франківськ (вул. Незалежності, 113). Для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням. 

Додамо, Гончаренко центр — найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

Читайте також –
“Мовчання як золото”: Крістіна Присяжнюк випустила новий трек