неділя , 28.04.2024

Співачка з Івано-Франківська GEREGA презентує відеороботу на свій новий трек “Знову”

Представниця українського поп-року, тінейджерка GEREGA презентує відверту музичну роботу «Знову». 

співачка Герега

Попри свій юний вік, співачка наповнює свою музику великим сенсами. Кожний, хто почує цю композицію, ніколи не запідозрить, що GEREGA тільки 15 років. “Знову” – пісня про вимушене розставання двох закоханих сердець. За них все вирішила відстань. Згадуючи всі прекрасні моменти, героїня розуміє: єдине, що у неї залишилося, це спогади. 

“Пісня “Знову” наповнена сильним почуттям та меседжем. Авжеж, хтось подумає, що це звичайна пісня про розбите серце, яких існує десятки тисяч. Проте насправді “Знову” присвячена найжахливішому періоду стосунків, коли ти розумієш, що все зруйновано і у тебе залишаються тільки спомини. Часто рішення приймають люди, а буває, що за них вирішують обставини”, – зазначила GEREGA. 

Посилання на відео: https://www.youtube.com/watch?v=2CeJg7V68P0

Як співавторка тексту, співачка хотіла максимально продемонструвати внутрішній біль. Тому деякі слова мають доволі різкий та відвертий сенс. За словами GEREGA, вони швидше правдиві і, використовуючи такі висловлювання, кожний слухач зрозуміє, про що мова. Адже 100% переживав подібне.

Разом з піснею співачка презентує і відеороботу, знімання якої без вагань можна назвати екстремальним. За сюжетом героїня вирішує позбутися усього внутрішнього болю. Задля цього була обрана алегорія з диваном, що палає.

Для цього команда долучила навіть професійних пожежників, адже співачка могла згоріти під час зйомок.

“Ми мали тільки одну спробу відзняти диван у вогні. Команда дуже переживала, аби згорів диван, а не я. Особисто я взагалі не переживала на той момент. По-перше, я була впевнена у своїй команді, адже вони профі. По-друге, мала задачу зосередитися повністю на власних емоціях та передати стан пісні. За день до зйомок та у перервах я весь час слухала «Знову», щоб відчувати її кожною клітинкою свого тіла. Я настільки вжилася у пісню, що коли підпалили диван – то я одразу відчула ті жахливі емоції, які передає пісня.  У цьому кліпі диван символізує минуле, з яким я прощаюся. Це стан полегшення, коли ти позаду залишаєш все і рухаєшся далі”, – відверто розповіла співачка.

Слухати “Знову” на стрімінгах: https://e-muzyka.link/GeregaZnovu

GEREGA у TikTok https://www.tiktok.com/@geregasofiya

Читайте також –
Перший український Оскар, “якого б краще не було”: підсумки кінопремії 2024