вівторок , 07.05.2024

М-Груп: інструменти для обробки дерева, металу та скла

Інтернет-магазин М-Груп пропонує спеціалізовані інструменти для роботи з деревом за привабливою ціною. Представлені тут товари є продукцією відомих виробників електроінструменту та обладнання.
пила дискова

У магазині М-Груп можна вигідно та швидко купити пильний диск по дереву, фрезу, свердло чи будь-який інший інструмент для верстатів та верстатних пристроїв. Також тут представлені інструменти для обробки каменю та скла. Завдяки їм ви зможете якісно і точно виконувати столярні, меблеві, ліпні та скульптурні роботи.

Столярні ручні інструменти для фрезерування та свердління деревини

Столярні інструменти дозволяють точно обробляти поверхні довгих і бічних дерев’яних деталей. Завдяки вбудованим інтелектуальним системам безпеки фрезерні машини забезпечують користувачеві високий ступінь захисту. Ергономічні ручки гарантують комфорт і точність виконання оздоблювальних робіт.

Професійні столярні інструменти дозволять легко виконати різноманітні столярні проекти. У пропозиції магазину М-Груп є все необхідне для роботи деревообробних верстатів та верстатних пристроїв. Професійні ручні інструменти для форматування дощок і кромок, оснащені простою та швидкою системою заміни фрез.

Розхідні матеріали для спеціалізованих приладів

В магазині М-Груп ви знайдете широкий асортимент витратних матеріалів для столярного обладнання. У магазині представлені високоякісні абразивні, ріжучі та полірувальні матеріали.
Каталог включає:
1. дрилі універсальні та спеціалізовані;
2. дискові пилки з вуглецевої сталі та біметалу;
3. фрези декоративні, фрези, циліндричні та пазові;
4. диски з низьким коефіцієнтом стирання.

Завдяки цим змінним аксесуарам столярний інструмент для обробки різних дерев’яних поверхонь надійно виконає всі заплановані роботи. Пам’ятайте, що їх необхідно регулярно замінювати на нові, щоб продовжити термін служби інструментів, якими ви працюєте з деревом. Замовляючи їх у М-Груп, ви можете бути впевнені в їх найвищій якості, а отже, і в довговічності вище середнього!

Крім того, в асортименті є професійні точила. Використовуючи їх, ви можете швидко і точно заточити, серед іншого: різні види ножів, долот і свердел. Ці аксесуари пропонуються як для ручного використання, так і для установки в дриль.

Завдяки цим висококласним надійним пристроям обробка деревини з різним ступенем твердості поверхні буде здійснюватися швидко, якісно і точно, відповідно до принципів охорони праці.