п’ятниця , 03.05.2024

“Бед Тінг”: дебютна прем’єра від зухвалої виконавиці haterappers

haterappers (справжнє ім’я Євчун Марія) – українська виконавиця, яка сміливо вривається в музичну індустрію зі своїм новим треком «Бед Тінг». Дівчина раніше вже випускала пісні, але під ніком MARIIA. 

Євчун Марія

Творчість цієї епатажної співачки поєднує в собі реп та вокал. Вона не боїться негативних відгуків або хейту, вона готова вражати і розривати музичну сцену. 

Послухавши «Бед Тінг», з першого погляду це про крутість і впевненість, проте це також і про фальшивість людей і вічної гонки між собою. Висвітлення артистів і всіх людей загалом, які жахаються конкуренції і молодих облич в спільному «ремеслі». Робіть свою справу від душі, оскільки дійшовши до результату всі зрозуміють хто є хто”, – коментує haterappers.

Пісня “Бед Тінг” також розкриває самовпевненість і сміливість виконавиці. В треку вона визнає свої можливості та вплив, що дозволяє їй отримувати все, чого хоче, без жодних обмежень чи заморочок. Героїня впевнено виступає проти тих, хто критикує її вибір і стиль життя. Співачка стверджує, що важливіше бути самим собою, навіть якщо це означає відмову від загальноприйнятих стереотипів або очікувань.

Дивитись кліп «Бед Тінг» за посиланням – https://youtu.be/mjQwmevOpQw?si=wnnFZ9kQHwwr7kXw

Читайте також –
10 поверхів: YAKTAK випускає нову романтичну пісню