понеділок , 29.04.2024

У вікторіанському стилі з відвертими меседжами: ROMA TUZ презентує новий кліп «Королева»

Нове дихання української жіночої поп-музики, співачка ROMA TUZ презентує трек «Королева». 

ROMA TUZ

Композиція присвячена підлій жіночій дружбі, за сюжетом якої найкраща подруга просто чекала, коли інша спіткнеться та не стала плечем опори для героїні.

За словами ROMA TUZ, вона планувала створити трек про жіночу дружбу. І хотіла розповісти про неї саме в позитивному ключі. Але особиста ситуація надихнула на зовсім інше. 

«На даному етапі творчості я створюю пісні про власні переживання, не абстрактні. Тому моя особистий життєвий досвід став каталізатор для створення «Королеви». Цей приспів народився самобутньо, наче мені його нашептали на вухо. Скажу одне: складно дружити з тими, хто приховує своє справжнє ставлення до тебе. Не скажу, що я більше не вірю в жіночу дружбу. Просто це була не моя людина», – зізналася співачка. 

Посилання на відео: https://youtu.be/kdQo3cUjzng?si=P_mzwKDQCczP7qrl

За сюжетом moodvideo, героїня перенеслася у вікторіанську епоху. Відео наповнене різними метафорами і демонструє стан жіночої дружби від «любові та підтримки» до кінцевої цілі: подруга просто хотіла посісти її місце.

«Хтось подумає, що цей кліп не несе ніякого сенсу. Але я раджу дивитися глибше. На початку, подруга проявляє максимальну увагу до героїні, демонструє свою турботу. А потім починає знищувати її і все, що їй дороге. Також і кольорами суконь ми хотіли підкреслити помисли героїнь. Адже одна – в білому, довірлива та чиста. А інша – в темноту, з корисливими намірами», – детально розповіла ROMA TUZ.

Однак, основний меседж треку та кліпу «Королева» – підтримати усіх дівчат, які через подібну життєву ситуацію не вірять тепер у жіночу дружбу. І акцентує: сучасна українська жінка настільки впевнено стоїть на ногах, що подібні ситуації не мають її зламати.

«Життя дає нам різні випробування. Плакати – не слабкість. Головне завжди залишатися людиною та вірити в інших. Попри усі неприємні моменти. Я сподіваюся, що «Королева» відгукнеться вашому серцю», – прокоментувала виконавиця.

Слухай «Королева» на стрімінгах: https://e-muzyka.ffm.to/romatuzkoroleva

Читайте також –
Cпівачка RODZYNKA заохотила люблячі серця стати ще ближчими у новій роботі “Я кохаю”