понеділок , 29.04.2024

Чуттєвий та емоційний дует: GOLUBENKO та NICHKA випускають спільний трек “Тікай”

“Тікай” – це вже друга спільна робота романтичного співака GOLUBENKO і ніжної виконавиці NICHKA.

GOLUBENKO та NICHKA

Їх попередній сингл “Забудь мене” зібрав півмільйона переглядів на YouTube і отримав багато позитивних коментарів від слухачів. Тепер артисти вирішили знову поєднати зусилля, щоб створити щось неймовірне.

Пісня “Тікай” торкається теми порожнечі, що виникає від втрати і розчарування в стосунках. Головний персонаж описує складність звикання до самотності і тиші після розставання, але водночас підкреслює важливість цього процесу для власного зцілення.

Це вже наш другий трек разом з Нічкою. Я думаю, що саме в цій спільній роботі дуже добре простежується наш творчий ріст. “Тікай” ми випускаємо через рік після нашої першої спільної пісні “Забудь мене”. Це вийшло випадково, але дуже символічно, як на мене. Сподіваюся, що слухачам сподобається цей трек, оскільки він про те, що близьке кожному в якийсь період життя“, – коментує GOLUBENKO

“Я завжди обожнюю нашу співпрацю з Давидом, бо вважаю, що він надзвичайно талановитий та перспективний артист. Окрім нашої спільної музичної діяльності за цей рік ми стали справжніми друзями. І я дуже щаслива, що ми маємо можливість творити разом в такій крутій атмосфері”, – додає NICHKA

Цікаві факти: 

  1. Минулий спільний трек артистів “Забудь мене” вийшов рівно рік тому, 9 лютого 2023 року.
  2. GOLUBENKO і NICHKA зробили пісню всього за 2 зустрічі, тому що, як кажуть виконавці: “Наша синергія дуже сильна”. 
  3. В пісні “Тікай” співаки задіяли дуже багато різних музичних прийомів, які гармонійно поєднуються між собою, що робить композицію цікавою для прослуховування.

Дивитись кліп за посиланням – https://www.youtube.com/watch?v=um06xIC5Zgk

Читайте також –
Співачка VLADA K презентувала свою нову пісню та відеороботу до неї “ЗМІНИ”