четвер , 02.05.2024

У Калуші п’яний водій заїхав в стіну будинку. Троє травмованих

Аварія, у якій травмувалися керманич та двоє пасажирів, сталася у Калуші.

аварія Калуш

Слідчі затримали у процесуальному порядку водія легковика, який вчинив автопригоду і керував автівкою напідпитку. Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

У неділю, 14 січня, до поліції надійшло повідомлення про ДТП в Калуші, на перехресті вулиць Винниченка і Грушевського. Правоохоронці встановили, що 30-річний водій автомобіля Volkswagen Golf, мешканець Рожнятова, не обрав безпечної швидкості руху та виїхавши на перехрестя, допустив зіткнення з металевою огорожею. У наслідок чого автомобіль відкинуло до стіни будинку.

У результаті ДТП керманич та двоє пасажирів 1993 та 1990 р.н., мешканців Калуша та Калуської ТГ доставлено до лікарні.  Водія перевірено на стан сп’яніння, результат позитивний – 1,97 проміле.

Керманича слідчі затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Читайте також –
Чудові годинники на кожен день за доступною ціною