четвер , 09.05.2024

Чудові годинники на кожен день за доступною ціною

Коли Bell & Ross вперше випустили свої квадратні годинники, натхненні аеронавігаційними приладами, реакція була неоднозначною.

годинники

Комусь справді сподобався революційний новий вигляд, а іншим (включно з багатьма журналістами) він був ненависний. Протягом багатьох років бренд створив собі ім’я завдяки своїй послідовній комунікації та продуктам. Сімейство годинників BR 03 є одним із найбільших у каталозі Bell & Ross. Він складається з простих і складних годинників із різних матеріалів, включаючи кераміку, сталь і покриття PVD.

Цей конкретний годинник, BR 03-92 Blue Steel , є простішим. Це часовий годинник із красивим темно-синім циферблатом, матовим сталевим корпусом і великими цифрами з покриттям SuperLuminova . Однак це не найпростіший годинник, оскільки дата відображається між 4 та 5 годинами. У поєднанні з чохлом із синьої телячої шкіри кінцевий результат виходить приголомшливим, простим і елегантним.

Куточок цінителів : рідкісні чи виняткові годинники

Чи зелений чи новий чорний? Я так не думаю. Однак багато годинникових брендів занурюють свої пальці в нові, менш традиційні кольори. Дайверські годинники мають особливо довгу історію з барвистим дизайном, оскільки вважалося, що їх легше читати під водою. Oris особливо любить грати з кольором, щоб створити абсолютно нові погляди на деякі зі своїх класичних моделей.

Візьмемо , наприклад, цей Oris Aquis Date 39,5 мм . Ми вже розглядали красиве синє видання, і хоча цей зелений годинник є точною моделлю, він виглядає зовсім інакше. Насичено-зелена кольорова гама змінює загальний вигляд годинника, роблячи його більш елегантним, ніж синя версія, на мій погляд. Його фантастичні розміри, зручний дисплей на 6 і задня вітрина – це лише вишенька на торті. Ви б не погодилися?

Легендарні годинники: відмінне співвідношення ціни та якості

Можливо, ще зарано називати Ressence культовим брендом – зрештою, компанія існує лише десять років. Однак цей «унікальний годинниковий стартап» (як вони себе називають) створив багато годинників, які є винятково креативними та інноваційними як всередині, так і зовні. Якщо вони продовжуватимуть цей шлях, це лише питання часу, перш ніж досягти статусу значка. Особисто я готовий сказати, що вони вже є, тому вони з’явилися в нашому сегменті «Знакові годинники».

Type 3 – це, безперечно, мій улюблений годинник Ressence, і я щиро вірю, що це один із наріжних каменів успіху бренду . Я маю на увазі, скільки разів ви бачили годинник, наповнений 35,7 мл масла? Так, ви правильно прочитали. Ressence наповнює циферблат олією для покращення прозорості завдяки тому, що олія має такий самий показник заломлення, як і сапфірове скло. Ця футуристична винахідливість є причиною того, чому Ressence, і особливо Type 3 , уже вписуються в культову категорію.