субота , 27.04.2024

У Франківську за підозрою у наркоторгівлі затримали двох братів із «товаром» на 1,5 млн грн

Двоє братів із Івано-Франківська налагодили схему постачання особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин.

наркотики

Про це інформує прес-служба Івано-Франківської обласної прокуратури.

“За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури групі осіб повідомлено про підозру за фактами незаконного придбання, зберігання з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч.ч. 2, 3 ст. 307 КК України)”. – йдеться у повідомленні.

Слідством встановлено, що двоє братів із Івано-Франківська налагодили схему постачання особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, які збували через «закладки» на території області. Покупців вони підшукували, використовуючи канал у месенджері Telegram.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили в помешканні підозрюваних «товар» на понад 1,5 млн грн.

В рамках заходів вилучено понад 1,4 кг канабісу, 756 гр амфетаміну, а також 1500 таблеток, які місять особливо небезпечну психотропну речовину – 3,4 метилендіоксиметамфетамін (МДМА).

Чоловіків затримали у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУ НП В Івано-Франківській області, оперативний супровід – УБН ГУ НП в області.

Читайте також –
У жителя Коломиї виявили 392 ящики підробленого алкоголю