четвер , 09.05.2024

Франківців навчатимуть вебдизайну на безоплатному курсі — як доєднатися

В Івано-Франківську на базі освітньо-культурного та волонтерського простору Гончаренко центр запускають безоплатний курс «Основи вебдизайну та вихід на фріланс».

курси вебдизайну

Навчання триватиме 3 місяці, а по його завершенню учасники опанують основні навички з вебдизайну та зможуть розпочати пошук перших клієнтів.

За словами директорки освітнього простору Оксани Кузьменко, програма курсу розрахована на новачків, які вивчатимуть вебдизайн від самого початку до створення власного сайту.

«Учасники курсу опанують навички створення макету дизайну вебсайту, навчаться працювати в Figma та освоять анімацію сторінок. Крім цього, разом ми створимо роботи для вашого портфоліо, і вже під час курсу ви зможете розпочати пошук своїх перших клієнтів», — зазначають у Гончаренко центрі. 

Тонкощам вебдизайну франківців навчатиме Юлія Чайковська — вебдизайнерка та фрілансерка.

До участі на курсі запрошують франківців та франківок віком від 18 років. Аби взяти участь у конкурсному відборі на курс, достатньо заповнити форму за цим посиланням. Із відібраними учасниками сконтактують і запросять на перше заняття курсу. 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проекту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.

Читайте також –
Вітаміни для суглобів та м’язів: які потрібно та де придбати?