вівторок , 07.05.2024

Ця пісня могла представляти Україну на Євробаченні. Шугар презентує нову містичну композицію “Мавка”

Співак Шугар презентує слухачам новий динамічний етно-поп хіт під назвою “Мавка”. Це містична розповідь про міфічну істоту яка вподобала хлопця і забрала до себе в ліс.

Шугар, пісня Мавка

Навіть з цього опису можна зрозуміти, що цей трек точно не схожий на попередні пісні Шугара, тому дійсно може здивувати.

Олег (він же Шугар) розповідав у себе в соцмережах, що писав цю пісню для участі в Нацвідобрі до Євробачення, але пісня так і не потрапила до фінального шорт-листа. Також він зазначив, що пісня написана восени саме в п’ятницю 13 числа і мовляв, можливо саме це неабияк вплинуло на настрій пісні і її явний містичний вайб.

Дивитися кліп на Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=yWES390E59M 

Разом із піснею Шугар презентує кліп, відзнятий режисерами Назаром Балановим та Артуром Маркітаном на Івано-Франківщині. Не дивно, що знімальна команда обрала саме цю місцевість, оскільки саме карпатська атмосфера і є основним мотивом пісні і надихнула на її створення.

Шугар розповідає про зйомки:

Кліп знімався наприкінці осені протягом доби і нам дуже пощастило з погодою, оскільки це був єдиний теплий день в листопаді і ми весь день провели його з командою в глибоких лісах. Зйомки були дуже насиченими і через це у нас стався курйозний випадок. Наприкінці дня, коли в лісі навколо вже була сліпа темнота, наш режисер загубив свій телефон. Ми знімали в дуже широкому діапазоні лісової місцевості протягом доби, тому ніхто навіть не міг уявити де саме це сталось, власне тому телефон так і не знайшли. Напевно лісові духи таки захотіли жертву за те, що дозволили знімати кліп у них вдома ;)”

Також артист розповідає, що на даний момент цей кліп є найдорожчим з усіх його кліпів.

Тож запрошуємо поринути у міфічну карпатську історію від Шугара під назвою “Мавка”. Пісня доступна на усіх музичних платформах

Читайте також –
Сімейні автомобілі Ford: найкращі моделі для комфортних поїздок великою родиною