понеділок , 06.05.2024

STASYA презентує трек, з яким побореться за місце у Нацвідборі на Євробачення-2024

13 грудня Суспільне оприлюднило пісні учасників, що можуть потрапити у фінал  Нацвідбору на “Євробачення-2024”.

STASYA

Серед них і співачка STASYA, яка сьогодні офіційно презентує свій конкурсний трек “Rika”.

Пісня “Rika” розповідає про природний цикл перетворень, віддзеркалення життєвих подій у символічному вигляді річки. Текст пронизаний образами, де кожен елемент має своє значення.

Основними дійовими особами стають ріка та зима, які взаємодіють, переносять історії та емоції. Ріка, як символ вічності та руху, обриває минуле, карбує і забирає з собою негаразди. Композиція передає магію весняного танцю природи, коли крига тане, а земля розквітає. Омиваючи “всі лиха й відпускаючи”, ріка стає символом очищення та перезародження.

Пісня “Rika” – особлива пісня. У ній дуже глибока соціальна тема. На жаль, люди стають злими і черствими, але я все одно вірю, що рано чи пізно зачерствілі серця розтопляться, і настане час, коли світ стане добрішим, справжнішим, щирішим”, – зізнається авторка.

Кліп за посиланням – https://www.youtube.com/watch?v=x0Yl4-N918c

Нагадаємо, що глядацьке онлайн-голосування, яке визначить ще одного учасника фіналу, розпочнеться днями в мобільному застосунку “Дія”. Повний список фіналістів оприлюднять до 29 грудня, а сам Нацвідбір пройде 3 лютого.

Читайте також –
Голос молодого покоління VLADA K презентувала нову пісню «Ріки»