четвер , 02.05.2024

Джонні Дивний презентує спільний трек зі своїм наставником

Після рестарту сольної кар’єри та випуску ЕР “Фартлек” Джонні Дивний презентує трек, записаний зі своїм наставником у хіп-хопі.

Джонні Дивний

Калуський репер Джонні Дивний та його наставник notnow зібралися разом заради спільної колаборації “Rapperisсh punkt”. Трек невипадково носить назву німецькою мовою, адже артисти записали його в Берліні під час туру Джонні Дивного разом із Kalush Orchestra. Також символізм назви захований в особистій історії Джонні, для якого знайомство з  notnow стало відправною точкою у хіп-хоп культурі.  notnow, він же Максим Барна, – бітмейкер, музикант, вокаліст, музичний продюсер та культурний активіст із міста Калуш. Представник локального руху 03472. 

Дивитися відео на YouTube: https://youtu.be/-nLcC8a6MWk

“У кінці нульових notnow взяв під крило на виховання молоде хіп-хоп покоління калушан. Надав можливість звукозапису, зведення та мастерингу, а також виходу в інтервʼю на місцевому радіо та залучав свіжу кров до виступів на концертах. Власне, таким чином ми і познайомились”, – ділиться Джонні Дивний. 

Трек “Rapperisсh punkt” – це ретроспектива з посиланням на історію хіп-хоп культури початку 2000-х у місті Калуш. Джонні та notnow розповідають про свій шлях в хіп-хопі.

Цікаво, що за хук в пісні артисти взяли фразу із пісні “Небо плаче” Віталія Козловського. Саме цей трек був мегахітов та лунав скрізь, коли 15-років тому Джонні залетів в реп-гру. Доповнили трек скретчінгом, що надало треку особливого звучання та атмосферності. 

Зустріч Джонні Дивного та notnow отримала візуалізацію. Це стрітстайл та звична реп-сесія артистів у студії.

Слухати трек на платформах: https://bfan.link/rapperisch-punkt

Читайте також –
№1 за версією Spotify: що ми не знаємо про виконавця YAKTAK