четвер , 02.05.2024

Щиро та вайбово: YAKTAK презентує новий танцювальний трек

Український музикант та виконавець YAKTAK радує слухачів своєю свіжою композицією “Поруч”.

Цей, відтепер уже обов’язковий на будь-якій вечірці трек, заряджає позитивними емоціями та вайбом справжнього безтурботного кохання.

“Поруч” – це музична оповідь, яка пронизана найглибшими почуттями. Ця пісня розповідає нам, як любов може стати ключем до щастя та найяскравіших моментів у нашому житті. Завдяки їй ми наповнюємся позитивною енергією. Вона змушує нас насолоджуватись і цінувати всі радісні моменти.

У кінці пісні співак зазначає: “Руки вгору назустріч сонцю”. Ця фраза виражає дух оптимізму, безмежний ентузіазм та відкрите ставлення до життя незалежно від обставин. Артист наголошує на тому, що майбутнє має значення, але ще важливіше те, як ти відчуваєш себе сьогодні і як насолоджуєшся теперішнім моментом. В твоєму житті існує тільки ця мить, яку ти проживаєш саме сьогодні.

Ця пісня пронизана теплим, романтичним вайбом, що здатен розтопити серце в ці холодні осінні дні. Вона викликає ностальгію за приємними, ніжними моментами, пережитими разом з коханою людиною. Хочеться також сказати слухачам – не приховуйте свої почуття – обіймайтеся, грійте один одного і живіть у моменті”, – коментує трек YAKTAK

Пісня “Поруч” вже доступна для прослуховування на всіх музичних платформах.

Дивитись кліп за посиланням – https://www.youtube.com/watch?v=hRbRB-tPvV8

Читайте також:
Чи стане ця колаборація успішною? Новий трек від Шугара та TORIЯ