середа , 08.05.2024

Чи стане ця колаборація успішною? Новий трек від Шугара та TORIЯ

Зовсім недавно Шугар & TORIЯ випустили трек “Дим”, який за декілька місяців набрав 437 тис. прослуховувань на Youtube Music. Сьогодні ця колаборація принесла нам новий трек “Ромашки”.

Самі ж артисти говорять, що цей трек був написаний, ще раніше ніж “Дим”, але в останній момент, вони вирішили його відкласти. І ось прийшов його час.

Це пісня про глибокий зв’язок між людьми які знають одне одного вже дуже давно, про комфорт бути з тим, хто тебе розуміє. 

Притаманна Шугару енергія в поєднанні з брейк-бітом надає треку динамічного звучання, а етнічні мотиви TORIЯ наповнюють його легкістю та відчуттям ностальгії.

Артисти, разом з треком випустили кліп, який підкреслює вайб пісні та повертає в літо.

Шугар розповідає про трек:

“Говорим пошепки, знаю твої думки” – ця фраза підкреслює посил пісні. Ми хотіли вкласти в цей трек таку думку, що люди, які йдуть з тобою разом довгий час у житті, розуміють тебе навіть без слів. З такою людиною, ти відчуваєш себе самим собою, справжнім. Ця пісня про любов, випробувану часом.”

Слова та музика написані Шугаром та TORIЯ.
Аранжування та зведення зробив Дмитро Соколов, який також працював над треком “Дим”, тому це гарантує такий ж теплий звук і у “Ромашках”.

Відео на Ютубі
https://www.youtube.com/watch?v=Fi9sAegHIyU

Пісня на цифрових платформах

https://song.link/shugar_toriya_romashki

Читайте також:
“Прийти, щоб залишитись”: автор поп-рок хітів Після Дощу презентує дебютний альбом