неділя , 28.04.2024

“Money Talk”: смілива прем’єра від Blockbaby про вплив грошей на наше життя

Молодий український хіп-хоп/реп виконавець Blockbaby зухвало вривається в музичну індустрію зі своїм дебютним треком “Money Talk”, в якому піднімає важливу тему в нашому суспільстві.

Ця пісня розкриває складний світ взаємозв’язку між грошима і нашими вчинками, розповідаючи про їх сильний вплив на наше життя.

“Money Talk” розглядає дві протилежні сторони медалі. З одного боку, гроші відкривають перед нами можливості для досягнення наших мрій та дають нам свободу. З іншого боку, вони можуть спустити нас на дно, руйнуючи нашу життєву рівновагу і моральні цінності. Ця суперечлива природа грошей вимагає від нас уважного балансування.

Я радий презентувати вам свій перший трек. Моя музика – це частина мене, моїх думок і почуттів, і я сподіваюсь знайти людей, які розділять це зі мною. Своїх людей.                                                                                “Money Talk” виходить в актуальний час, коли гроші стають центральною темою в суспільстві. Трек дає можливість зупинитись на секунду і задуматися над їх роллю у житті кожного”, – коментує пісню Blockbaby

Дивитись кліп “Money Talk” за посиланням – https://www.youtube.com/watch?v=6Ez-xPnTQsE

Читайте також:
Чи стане ця колаборація успішною? Новий трек від Шугара та TORIЯ