неділя , 28.04.2024

Євро-2024: збірна України мінімально програла Італії

У вівторок, 12 вересня, національна збірна України з футболу у гостьовому матчі відбору на Євро-2024 поступилася команді Італії з рахунком 2:1.

Італійці потужно розпочали поєдинок і досить швидко свою перевагу втілили у забиті м’ячі. На 12-ій на правому фланзі посковзнувся Судаков, господарі поля цим скористалися, швидко доставили м’яч у центр штрафного майданчика збірної України і Фраттезі звідти влучно пробив у ворота Бущана. А на 29-ій хвилині Фраттезі оформив дубль – здавалося б, був офсайд, але після перегляду VAR суддя зарахував взяття воріт.

Слід відзначити, що наші хлопці не знітилися і ще до перерви зуміли відіграти один м’яч – на 41-ій хвилині у складі збірної України відзначився Андрій Ярмоленко.

У другому таймі підопічні Сергія Реброва мали можливість зрівняти рахунок, але таких моментів було небагато. Натомість італійці були ближчими до того, щоб забити третій м’яч, але, на щастя, їм це не вдалося.

Отож, у підсумку поразка нашої команди з рахунком 2:1.

В іншому матчі групи С збірна Північної Македонії в гостях обіграла Мальту з рахунком 2:0.

Після п’яти турів турнірне становище в групі С наразі виглядає таким чином: Англія – 13 очок, Італія, Україна та П. Македонія – по 7 очок, Мальта – 0 очок. Збірна Італії поки що зіграла на один матч менше.

Читайте також:
Євро-2024: збірна України у матчі відбору зіграла в нічию з Англією