неділя , 28.04.2024

“Прикарпаття“ вдома зіграло в нічию з “Епіцентром”

У п’ятницю, 15 вересня, у матчі 8-го туру Першої ліги івано-франківське “Прикарпаття” вдома зіграло в нічию з кам’янець-подільським “Епіцентром”. Рахунок зустрічі 2:2.

Поєдинок розпочався дуже вдало для господарів поля. Уже в середині першого тайму вони вели в рахунку 2:0 – на 20-ій хвилині зустрічі захисник “Епіцентру” Беженар відзначився автоголом, зрізавши головою м’яч у власні ворота, а на 26-ій хвилині прикарпатець Тітаєвський подвоїв рахунок.

Втім, футболісти “Епіцентру” не знітилися, пішли вперед і ще до перерви зуміли відквитати один м’яч – на 44-ій хвилині Кравчук забив “гол у роздягальню”.

А у середині другого тайму команда з Хмельниччини зуміла зрівняти рахунок – на 74-ій хвилині у складі гостей відзначився Гірний.

Отож, у підсумку нічия 2:2, після якої “Епіцентр” набирає 12 очок і досить комфортно почувається на третьому місці турнірної таблиці.

А у “Прикарпаття” наразі лише 6 очок і 9-те, тобто передостаннє місце у групі А. Щоправда, франківці мають іще в запасі домашню гру з “Металістом”, який замикає турнірну таблицю.

Свій наступний поєдинок “Прикарпаття” проведе 23 вересня в гостях проти волочиського “Агробізнесу”.

Читайте також:
“Прикарпаття” на останніх хвилинах втратило перемогу над одним із лідерів першої ліги