п’ятниця , 03.05.2024

На його концертах всі співають, стоячи! YAKTAK у неділю вразить Івано-Франківськ

На його концертах всі співають, стоячи! YAKTAK у неділю вразить Івано-Франківськ

YAKTAK у неділю з розривним концертом у Івано-Франківську!

6 серпня о 19.00 просто неба у парку палацу Потоцьких франківців чекатимуть всі улюблені хіти «Чекає вдома», «Погляд», «Порічка», «Ти така вродлива», а також нові яскраві прем’єри, незабутнє спілкування і атмосфера, від якої суцільні мурахи.

На концертах YAKTAK глядачі вже з найпершої пісні танцюють і співають, стоячи. Тож готуйтесь дійсно до вибуху емоцій!

Буде особлива атмосфера! — гарантують організатори. — І традиційно YAKTAK окремо здивує усіх креативними образами гітари, що завжди є окремою родзинкою його незабутніх концертів. На кожну композицію гітара YAKTAK «одягається» у образ, який перегукується із піснею, зі словами та музикою, що звучать. 

YAKTAK — один із найпопулярніших співаків України, від чиїх хітів сьогодні шаленіють всі.

Проникливий тембр YAKTAK закохує з перших нот, а пісні залишаються у серці вже після першого прослуховування. 

Творчість YAKTAK — це поп, реп, рок в одному поєднанні. Співак не має стильових кордонів, але має своє чітке бачення.

Головна його велика амбітна ціль — витіснити російські треки зі всіх топ-чартів. І це артистові чудово вдається, адже його пісні «Не мовчи», «Чекає вдома», «Ти така вродлива», «В пустій кімнаті» з легкістю залітають у тренди YouTube, збирають мільйони переглядів та завойовують серця слухачів.

У липні YAKTAK презентував нову пісню «Вставай», у якій звернувся до слухачів, які хочуть реалізуватися та здійснити свої мрії, проте не можуть на це наважитися. 

— Не стійте на місці, рухайтесь вперед і розвивайтеся. Навіть якщо здається, що у вас нічого не виходить, не зупиняйтеся! Немає нічого неможливого, коли у вас є внутрішня сила та віра у себе! — переконаний YAKTAK.

Співак закликає фанів не боятися діяти. Окрім цього, у треці він наголошує на тому, що спогади про гарні події мають завжди залишатися у пам’яті.

«І що би там в житті не сталось, завжди пам’ятатиму всіх імена. Усмішки, мрії і плани залишились в фотографіях. А я кажу: вставай і завжди іди, до своїх мрій, якщо ти ще не там. А я кажу: вставай і знай, що удача зовсім скоро посміхнеться нам», — йдеться у пісні.

Пісні YAKTAK влучно поєднуються із життєвими переживаннями кожного з нас. Він співає мовою душі, тож у нього є що вам сказати.

Не пропустіть нагоду почути улюбленого співака у неділю у Івано-Франківську!

6 серпня о 19.00 просто неба у парку палацу Потоцьких незабутні враження гарантовані всім!

Квитки на концерт купуйте за цим посиланням https://ivanofrankovsk.karabas.com/ua/yaktak-68/order/ 

Читайте також:
З любов’ю до аніме! У четвер у палаці Потоцьких пройде фестиваль «Summer Anime & K-pop Fest»