п’ятниця , 03.05.2024

З любов’ю до аніме! У четвер у палаці Потоцьких пройде фестиваль «Summer Anime & K-pop Fest»

Ви або ваші діти люблять аніме і корейську поп-музику?

Тоді не пропустіть у четвер яскравий Фестиваль аніме і K-pop, що у Івано-Франківську пройде у межах всеукраїнського туру, що охоплює 22 найбільших міста України.

Початок 3 серпня о 17:00 просто неба у парку палацу Потоцьких.

Вікових обмежень немає, а цікавих подій стільки, що ніхто не засумує!

У програмі фестивалю:

* концерти запрошених зірок: SAИA Taki3awa (Токіо, Японія) і Vioria (Гостомель, Україна);

* яскраве косплей-дефіле;

* танцювальні виступи K-pop cover груп;

* креативна фотозона з персонажами найвідоміших аніме, ігор і улюбленими K-Pop-ідолами у повний зріст;

* аніме та K-pop-ярмарок;

* розважальна програма з іграми, конкурсами і крутими призами!

— Summer Anime & K-pop Fest — це фестиваль для шанувальників японської анімації і корейської поп-музики, який цього року проходить у 22 найбільших містах України. І, на щастя, у Івано-Франківську! Якщо ви захоплюєтесь поп-культурами Азії — цей івент точно для вас! — розповідають організатори. — Буде дуже цікаво і захоплююче! Адже на фестивалі ви зможете опинитись у колі однодумців і знайти нових друзів. Яскраві косплеєри, улюблені герої, креативні фотозони та різноманітна розважальна програма! А ще — живі виступи, ігри, конкурси, чудовий настрій! Чарівний світ японської анімації та корейської поп-музики чекає на всіх!

Основна родзинка «Summer Anime & K-pop Fest» — сама атмосфера, яка скоряє з найперших секунд, як тільки потрапляєш на фестиваль.

Адже багато глядачів завжди долучаються до косплей і приходять у креативних костюмах, які роздивлятися — окрема насолода.

Та, звісно, найгарячішими подіями насиченої програми фестивалю стануть концерти спеціальних запрошених зірок.

Україну на фестивалі представить співачка Vioria з Гостомелю, яка працює у незвичному жанрі — кітті-рок.

— Ви точно чули її у TikTok, і у багатьох анімешників вона вже давно в плейлисті! — розповідають про співачку організатори. — У своїх піснях Vioria максимально відверто розповідає про почуття, що знайомі кожному підлітку. Її дебютний міні-альбом «6 причин закохатися» став одним із найцікавіших українських релізів минулого року, і ми дуже раді, що в Україні з’являється все більше класних сучасних артистів із крутим матеріалом. Як тільки ми послухали треки Vioria, зрозуміли, що вона та її музика чудово впишуться у формат нашого фестивалю. Тож готуйтесь насолоджуватись неординарним кітті-рок!

Апогеєм фестивалю «Summer Anime & K-pop Fest» буде виступ хедлайнера — зіркового гостя з Японії, відомого співака і гітариста SAИA Taki3awa, який вже близько 20 років виступає на великій сцені по всьому світу.

SAИA Taki3awa відомий як сольний виконавець і гітарист віжуал-кей групи Kain, а також за спільною роботою з популярними японськими сею (ті, хто озвучує аніме) і такими виконавцями, як Satsuki (ex-rentrer en soi), Kazuki Yao (сею в One Piece, Gundam), Hiroaki Takahashi (сею в Prince of Tennis, Gashbell).

Надзвичайні емоції від його шаленого виступу дійсно варто відчути!

— Сана — дуже харизматичний артист, який відмінно вміє завести юрбу і перетворити сумний будень на веселе свято!  — розповідають організатори. — Тож готуйтеся до потужного качу і вже починайте розігрівати свої голосові зв’язки! Будемо разом кричати «Сана-сама» і відповідати на запитання: «Where is my Honey?»  — «Here!»

SAИA Taki3awa запалює всіх винятковою харизмою і надзвичайно активним спілкуванням із публікою. А у знак підтримки України та українського народу перед приїздом до нас вивчив Гімн України на гітарі і саме нашим національним скарбом тепер розпочинає кожен концерт у турі, підіймаючи також український стяг.

— Цього літа я повернувся в Україну, щоб підтримати всіх вас і провести чудове шоу, — ділиться японець. — Спершу мені було трохи страшно приїжджати, але мої друзі, українські колеги та мої шанувальники — ви продовжуєте жити і нічого не боїтесь. Тому і я більше не боюся! Ми зараз живемо історією. Важко змінити ситуацію, але ми можемо змінити повсякденне життя. Давайте разом зробимо гарні спогади про це літо. До зустрічі дуже-дуже скоро! Слава Україні!

Не пропустіть феєричний Фестиваль аніме та K-pop у Івано-Франківську!

У четвер, 3 серпня, о 17.00 у парку палацу Потоцьких всіх будуть переповнювати фантастичні враження!

Квитки на фестиваль купуйте за цим посиланням https://ivanofrankovsk.karabas.com/ua/summer-anime-k-pop-fest-18/order/

Читайте також:
“Обійми”: GOLUBENKO презентує свій новий трек про близький зв’язок двох закоханих сердець