неділя , 28.04.2024

Гурт Tember Blanche у суботу вразить франківців. Буде вайб інді та запальні «Вечорниці»!

Гітара, заворожливий голос і щирість — все, що потрібно яскравому інді-гурту Tember Blanche, аби створити вечір ніжної музики й змусити глядачів плакати та сміятися, радіти життю й обійматися з близькими людьми.

Пісні Tember Blanche про почуття та життя тут і зараз. І вже у суботу франківці та гості міста матимуть нагоду насолодитися й наповнитися красою та світлом української інді-музики.

Концерт Tember Blanche пройде 26 серпня о 19.00 просто неба у парку палацу Потоцьких.

Знамениті «Вечорниці», «Я вдома», «Пізно», «Про Київ», «Хороший хлопець», «Завтра», «О дев’ятій», «Ти живий», «Ненародженим» та багато інших прекрасних пісень Tember Blanche лунатимуть для вас.

Виконавці обіцяють неповторну та невимушену атмосферу вечірнього міста, улюблені хіти у нових, неочікуваних аранжуваннях та живому виконанні.

— Котики і котеси Івано-Франківська, 26 серпня ми з вами зустрінемось у парку палацу Потоцьких. Це буде день, коли ви почуєте вже рідні, а також зовсім нові пісні, під які захочете і радіти, і плакати, і запрошувати коханих на повільний танець. Обіцяйте, що купите квиточки, а ми пообіцяємо вам достойно провести фінальну суботу літа! — запрошують Tember Blanche.

Стрімкий злет гурту Tember Blanche розпочався у 2021 році, коли вірусною стала пісня «Вечорниці», на яку гурт пізніше записав хіп-хоп ремейк «Калуські вечорниці» разом із переможцями «Євробачення-2022» — гуртом Kalush.

Нині на рахунку Tember Blanche два повноформатні альбоми «Тут немає нікого, окрім нас» і «Ти лиш людина», участь у національному відборі «Євробачення-2023» та понад 100 концертів в Україні та Європі.

Цікаво, що самим початком історії Tember Blanche став спонтанний вуличний дует вокалістки та авторки пісень Олександри Ганапольської та гітариста і саундпродюсера Владислава Лагоди на Контрактовій площі у Києві.

— Вулиця стала музичною мамою нашого дуету. Виколисала, загартувала, допомогла побороти страх виступів і подарувала перших відданих слухачів. Ми любимо та цінуємо цю сторінку свого минулого, — розповідають артисти.

Ще один цікавий факт: назва гурту Tember Blanche складається із двох слів. Перше «Tember» — це частина від англійського september («вересень») — місяця, коли пара почала зустрічатися, а друге слово «Blanche» — на честь пива «Blanche», улюбленого напою дуету.

З французької «blanche» також означає білий, тому назву гурту можна трактувати як «Білий Вересень».

— 1000 слухачів. Чи багато це? Колись, в студентські роки, я ходив на 30—40 концертів в рік. Більшість з них проходили в Атласі, Сентрумі та Бель Етажі. Тоді я думав, що для українського артиста зібрати зал-тисячник — це вершина кар‘єри, більше можна лише, якщо ти робиш попсу або переходиш у статус культового. Для мене, 18-річного, який тоді тільки мріяв про музичну кар‘єру, здавалось, що ось вона ціль. Зібрати 1000 людей на концерті в Києві. І справа не в кількості квитків, а в кількості вух, які вподобали твою музику настільки, що готові витратити вечір на те, щоб послухати тебе вживу. В кількості душ, яких зачіпає те, чим ти займаєшся кожен день, — ділиться гітарист Владислав Лагода. — В інтернет-цифрах тисяча — дуже мало. 1000 переглядів в Тік-Тоці? 1000 підписників в Інстаграмі? Та камон, у нас тільки на Спотіфай 260 000 слухачів на місяць. Але одна справа послухати три хвилини пісню на стримінгу, а інша — купити квиток на концерт. У квітні ми замахнулись на свій перший тисячник у Києві і просто ошаліли від того, скільки людей бажають послухати нашу музику в лайві. Тож працюємо далі для всіх, хто любить нашу творчість!

Суботній концерт гурту Tember Blanche в Івано-Франківську за емоціями буде одним із найтепліших у літньому сезоні подій у парку палацу Потоцьких.

— Це той випадок, коли музика якнайкраще підходить до локації! Тож запрошуємо всіх франківців та гостей міста 26 серпня на концерт Tember Blanche просто неба у палаці Потоцьких, — говорять організатори. — Це буде неймовірний літній вечір та незабутній захід сонця з улюбленою музикою від Tember Blanche у нових акустичних аранжуваннях. Кожний глядач відчує особливе тепло!

Квитки на концерт купуйте за цим посиланням https://ivanofrankovsk.karabas.com/ua/tember-blanche-1/order/

Читайте також:
Хітовий дует: Golubenko та To Eternity випустили спільний трек “Тепло”