неділя , 28.04.2024

Хітовий дует: Golubenko та To Eternity випустили спільний трек “Тепло”

Талановитий співак Golubenko та автор вірусного треку “Несмачний мед” To Eternity записали спільний трек під назвою “Тепло“. Це пісня з літнім вайбом, яка з перших строк занурює слухача в легку теплу ностальгію.

Пісня “Тепло” пропонує зачаровуюче легке звучання, яке приваблює як звичайних слухачів, так і прихильників музичного мистецтва. Вона втілює інді-поп, в поєднанні з іншими музичними стилями авторів.

Від перших акордів трек огортає слухачів атмосферою гармонії та спокою. Текст пісні розповідає історію про незвичайну зустріч, що принесла не лише тепло в серце героя, але й покликана нагадати про важливість спогадів та їх позитивний вплив на наше життя.

Демка “Тепло” була записана більше півроку тому і я все ніяк не міг зрозуміти чого в ній не вистачає. Потім я потрапив на Eternity і одразу зрозумів – не вистачало саме його. Так і вийшло. Даніель зі своєї сторони круто додав інструментал, деталі і в результаті ми класно доповнили один одного”, – коментує Golubenko

Мені дуже сподобалось працювати з Давидом. Від моменту, як він скинув мені матеріал, одразу був метч. Ми дуже швидко все зробили, бо це було просто, легко і головне – щиро. Сподіваюсь, це не остання наша робота разом” – доповнює To Eternity

Дивитись кліп “ТЕПЛО” за посиланням – https://youtu.be/WiK2ZwilrJs

Також сьогодні To Eternity презентував новий альбом.

Читайте також:
«Це буде розрив сердечка!» Асафатов 20 серпня з особливим концертом просто неба у Франківську