неділя , 28.04.2024

У Франківську на Німецькому озері містяни просять зробити відпочинкову зону

Днями в одній із соцмереж мешканці мікрорайону Пасічна в Івано-Франківську звернулися до мера з проханням завершити створення рекреаційно-відпочинкової зони біля Німецького озера, адже територія біля озера занедбана та потребує очищення від отруйних рослин, яких щороку більша.

“Багато дітей, літніх людей, а також наших бігунів люблять цю природню місцевість, але вона настільки занедбана, що унеможливлює комфортний відпочинок. Дорогою біля озера пройти важко, а ще й з дитячим візочком. Територія навколо озера потребує очищення від отруйних рослин, які з кожним роком розсіюються. Раніше вашою командою було представлено проект щодо Німецького озера, і він чудовий. Дуже просимо його ввести в дію. Усі ми розуміємо, що зараз війна, і можливо це не першочергове, але по місту робиться багато робіт, доріг, прибудинкових територій, а озер в нашому місті тільки два”, – йшлося в дописі Ірини Михайлишин.

Сьогодні, четвертого липня, міський голова Руслан Марцінків проїхався з велоінспекцією на Німецьке озеро й каже, що місто готове взятися за роботу з облаштування там благоустрою.

“Ми готові робити благоустрій на озері. Але, зараз триває війна і є критика щодо проведення робіт з благоустрою територій. Я хочу почути вашу думку, щоб ви проголосували, чи варто, чи ні робити благоустрій на цьому озері цього року. Пишіть свої побажання-пропозиції, якщо є потреба. Або ж пишіть, що це не на часі, а, наприклад, перенести на наступний рік, або після війни”, – зазначив мер.

Читайте також:
У Коломиї медсестри пологового будинку з’ясовували питання низьких і неповних зарплат (ВІДЕО)