понеділок , 29.04.2024

У Богородчанах водій буса за перевезення пасажирів без ліцензії отримав 17000 грн штрафу

Богородчанський районний суд призначив покарання для водія, який здійснював пасажирські перевезення, не маючи для цього відповідної ліцензії.

Як зазначається у матеріалах справи, факт порушення було зафіксовано 6 вересня 2022 року на автодорозі Богородчани – Гута.

У селі Підгір’я працівники служби з безпеки на транспорті зупинили водія мікроавтобуса “Мерседес Бенц Спринтер”, який здійснював перевезення пасажирів без державної реєстрації та без ліцензії на даний вид господарської діяльності.

На перевізника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності).

У судовому засіданні водій буса визнав свою провину та підтвердив, що справді перевозив пасажирів, не маючи відповідної ліцензії.

Дослідивши матеріали справи, Богородчанський районний суд постановив водія мікроавтобуса “Мерседес Бенц Спринтер” визнати винним у вчиненні порушення ч. 1 ст. 130 КУпАП та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень без конфіскації транспортного засобу. Постанова суду уже набрала законної сили.

Читайте також:
На Городенківщині п’яний водій “Сітроену” заїхав у кювет. Як покарали порушника