понеділок , 29.04.2024

На Прикарпатті внаслідок зіткнення з огорожею загинув водій “Опеля” (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася у середу, 12 липня, у селі Княждвір Коломийського району.

Про це інформують у прес-службі Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Вчора ввечері, близько 20:30, у селі Княждвір 40-річний водій автомобіля «Опель Вектра» не врахував дорожні обставини та не вибрав безпечної швидкості руху. Внаслідок цього не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та наїхав на огорожу.

У результаті аварії водій отримав тілесні ушкодження та помер на місці події. В салоні автомобіля перебувало ще троє пасажирів. 57 та 40-річні чоловіки, мешканці Печеніжинської ТГ, отримали тілесні ушкодження та доставлені до Коломийської ЦРЛ. 16-річна пасажирка з тілесними ушкодженнями госпіталізована до Коломийської дитячої лікарні.

Правоохоронці уже призначили ряд експертиз для встановлення причини дорожньо-транспортної пригоди.  За фактом автопригоди слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Івано-Франківщини розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
У поліції розповіли деталі смертельної ДТП, яка трапилася вчора у Калуші