субота , 27.04.2024

У поліції розповіли деталі смертельної ДТП, яка трапилася вчора у Калуші

Одна людина загинула, ще троє отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні. Такі наслідки автопригоди, що трапилися вчора на об’їзній Калуша.

У вівторок, 11 липня, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі чотирьох автомобілів. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група, інформують у прес-службі поліції Прикарпаття.

Правоохоронці встановили, що близько 11 години на ділянці дороги  Н-10 «Стрий – Чернівці»,  63-річний водій автомобіля «PEUGEOT-207», мешканець Калуської ТГ, рухаючись у напрямку до Івано-Франківська,  на повороті дороги праворуч, намагався обігнати автомобіль «MERCEDES-BENZ-110KA», яким керував 54-річний мешканець села Голинь та  буксирував автомобіль  «NISSAN LEAF», за кермом якої  перебувала 30 – річна мешканка с. Кропивник.

Під час виконання цього маневру 63-річний водій виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із зустрічним автомобілем «MAZDA-6». За кермом  був 21-річний мешканець Калуша.

Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля  «PEUGEOT-207»,  60-річна жінка, від отриманих травм померла на місці, а керманич отримав тілесні ушкодження та доставлений в Калуську ЦРЛ.  21 – річний водій та 30-річна водійка також отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікувального закладу.

Водії перевірені на стан сп’яніння. За кермом вони були тверезі. За фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Читайте також по цій темі:
Є загиблі: в Калуші зіткнулися чотири авто (ФОТО)