субота , 27.04.2024

Прикарпатець, якого обвинувачують у скоєнні крадіжки, вніс заставу і хотів втекти за кордон

Прикарпатець вніс заставу і хотів перетнути кордон. За клопотанням прокуратури кошти звернуто на потреби ЗСУ, а зловмисника арештовано.

Про це інформують у прес-службі Івано-Франківської обласної прокуратури.

“Прокурори   Богородчанського відділу Івано-Франківської окружної прокуратури підтримують публічне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо місцевого жителя за фактом крадіжки та хуліганства (ч.4 ст.185, ч. 1 ст. 296 КК України)”. – йдеться у повідомленні.

Встановлено, що зловмиснику, який вчинив вказані кримінальні правопорушення під час відбування покарання (іспитового строку) за попереднім вироком, було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. В подальшому, після внесенням застави, його було звільнено з-під варти.

Однак, обвинувачений не виконав обов’язки покладені на нього судом та вчинив спробу незаконного перетину державного кордону України.

За клопотанням прокурора, чоловіку змінено запобіжний захід на тримання під вартою без визначення розміру застави, а заставу в розмірі понад 103 тис. грн звернуто на потреби Збройних Сил України.

Читайте також:
У Косові після вбивства 9-річної дівчинки відсторонили керівництво райвідділу поліції