субота , 20.04.2024

У Коломийському районі зіткнулися “Мазда” і “Фольксваген”. Троє людей травмовано

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у п’ятницю, 7 квітня, у селі Раківчик Коломийського району.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на лінію «102» надійшло вчора, близько 16 години. На місце одразу прибула слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що 29-річний водій автомобіля «MAZDA»,  рухаючись сторону міста Коломия та здійснюючи поворот ліворуч, не надав перевагу в русі автомобілю «VOLKSWAGEN TOUAREG », який рухався головною дорогою в сторону Івано-Франківська. Відбулося зіткнення транспортних  засобів.  Водій “MAZDA”, мешканець Калуша,  отримав тілесні ушкодження та доставлений до Коломийської центральну районну лікарню.

34-річний керманич «VOLKSWAGEN TOUAREG» та пасажир, 32-річний чоловік, отримали легкі тілесні ушкодження. Обоє – мешканці Коломиї. Водія на місці перевірили на стан алкогольного сп’яніння. Встановлено, що за кермом він був тверезий.  У керманича «MAZDA» кров для проведення експертизи взято в  медичному закладі.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Досудове розслідування триває.

Читайте також:
У Калуському районі перекинувся мікроавтобус. Двоє людей травмовано