п’ятниця , 19.04.2024

У Франківську офіцер Нацгвардії “виховував” строковика лайкою і стусанами

Національна гвардія проводить службову перевірку дій свого офіцера, який нецензурно і з використанням фізичної сили поводився зі строковиком військової частини в Івано-Франківську.

Про це сьогодні, 18 квітня, повідомило Західне територіальне управління Національної гвардії України

Нагадаємо, у телеграм-каналах з’явилося відео нестатутної поведінки офіцера Нацгвардії, на якому зафіксовано, як офіцер військової частини з Івано-Франківська “виховує” нацгвардійця-стороковика з використанням нецензурної лексики та стусанів.

“Уйо…е кончене, в штаб пи..уй”, – звертається старший за званням до строковика. Чим був викликаний конфлікт, достеменно невідомо. Водночас в НГУ зазначають, що засудили таку поведінку свого офіцера та розпочали службову перевірку. Також в ситуації розбиратиметься ДБР.

“Керівництво Західного територіального управління Національної гвардії, як і усе суспільство, обурено діями офіцера військової частини з Івано-Франківська, відносно солдата строкової служби.

За даним фактом розпочато службову перевірку та повідомлено Територіальне управління Державного бюро розслідування розташованого у місті Львові.

У сучасній армії та у сталому суспільстві немає  місця для приниження честі та гідності людини та, зокрема, військовослужбовця.

У свою чергу надаємо всебічну підтримку правоохоронцям у проведенні розслідування для надання належної правової оцінки діям офіцера”. – йдеться у повідомленні.

Читайте також:
Субсидія на неопалювальний період: кому і як призначають