субота , 04.05.2024

У Франківську водії збили трьох пішоходів

Три дорожньо-транспортні пригоди із травмованими трапилися у четвер, 24 листопада, в Івано-Франківську.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Вчора, близько 17 години,  надійшло повідомлення про наїзд на дівчину-пішохода. Поліцейські попередньо встановили, що 39-річний водій «OPEL ZAFIRA» рухався вулицею Івасюка. Проїжджаючи нерегульоване перехрестя вчинив наїзд на неповнолітню. 16-річна дівчина переходила проїзну частину дороги в межах пішохідного переходу, зліва на право відносно руху автомобіля. Її госпіталізовано до лікарні. Водій тверезий.

Ще одна аварія зі травмуванням пішохода сталася близько 19:30 по вулиці Бандери. 33-річний франківець, керуючи автомобілем Land Rover, вчинив наїзд на 55-річну жінку. Вона також  перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході.  У результаті аварії потерпілу доставили до медичного закладу. Керманич тверезий.

Наступна дорожньо-транспортна пригода за участі пішохода трапилась близько 22-ої години вечора.  Керманич Nissan Rogue скоїв наїзд на 53-річного чоловіка-пішохода. Мешканець обласного центру переходив проїжджу частину по регульованому пішохідному переході.  У результаті аварії чоловіка доставлено до медзакладу. Водій легковика за кермом був тверезий.

За фактами аварій розпочаті досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил дорожнього руху.

Читайте також:
У Коломиї на вулиці вбили 30-річного чоловіка