вівторок , 30.04.2024

У Коломиї на вулиці вбили 30-річного чоловіка

У Коломиї від отриманого ножового поранення загинув 30-річний чоловік.

вбивство у Коломиї

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Повідомлення про конфлікт між двома чоловіками до коломийських поліцейських надійшло у середу, 23 листопада, близько 16 години.

Під час проведення першочергових слідчих заходів поліцейські встановили, що на одній із вулиць Коломиї між 30-річним потерпілим мешканцем Отинійської ТГ та фігурантом на ґрунті тривалих особистих неприязних відносин трапився  конфлікт, під час якого зловмисник ножем наніс опоненту удар в ділянку живота та втік. Потерпілого було доставлено до лікарні, де той від отриманих травм помер.

Працівники кримінальної поліції одразу ж розпочали пошуки  зловмисника. Вже за декілька годин оперативники затримали фігуранта за місцем проживання співжительки у Печеніжинській ТГ.

Йдеться про 22-річного мешканця району, раніше судимого за злочин, пов’язаний із  нанесенням легких тілесних ушкоджень.

Слідчі затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато досудове розслідування  за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Невдовзі затриманому повідомлять про підозру, а суд обере запобіжний захід. Такий злочин карається  позбавленням волі до десяти  років ув’язнення.

Процесуальне керівництво у справі здійснює  Івано-Франківська обласна прокуратура.

Читайте також:
На Прикарпатті 75-річного чоловіка підозрюють у вбивстві сина